Cosmin Cernat îi cere explicații lui Giani Kiriță. Cum își justifică fotbalistul comportamentul agresiv

28 martie 2018
article img
Cosmin Cernat i-a cerut explicații lui Giani Kiriță

Tensiunea se acumulează din ce în ce mai mult în arena Exatlon, iar concurenții devin mai înverșunați și mai competitivi de la o zi la alta, uneori uitând de anumite principii. Marți, 27 martie, Cosmin Cernat i-a cerut explicații lui Giani Kiriță pentru comportamentul agresiv pe care îl are, dar și pentru vorbele dure pe care le aruncă competitiorilor cu atât de multă ușurință.

Înainte de a începe discuțiile despre cei care sunt nominalizați pentru a părăsi competiția, Cosmin Cernat i-a adresat câteva întrebări lui Giani Kiriță, dorind să știe care este motivul pentru care acesta reacționează atât de vulcanic. "Am plecat de mic, cu geanta în spate, de la 14 ani. Mi-am urmat drumul chiar daca n-am avut un tată care să ma ajute, mă duceam și dădeam probe la diverse echipe. Nu mă primeau, pentru că n-aveam pe cineva în spate. Am plecat și cu trenul, am ajuns și în liga a doua, și a treia, și a patra, până am ajuns cine sunt acum", a povestit Giani despre viața sa, vrând să lase de înțeles că printre factorii care contribuie la atitudinea sa se numără și copilăria dificilă pe care a avut-o. 

article img
Giani Kiriță aruncă vorbe dure atunci când lucrurile nu se desfășoară după placul său Foto: Kanal D

Cosmin a înțeles argumentul lui Giani, dar a cerut în continuare lămuriri și a subliniat că telespectatorii îl percep ca fiind uneori puțin "nebun". "Oamenii te vad pe tine nebun, te vad facand niste gesturi anapoda uneori, pe care stiu ca le regreti ca le faci [...] Omul ala, cine e el?", a întrebat Cosmin Cernat. Giani a avut o explicație pentru reacțiile exagerate și de această dată și a declarat că atunci când observă ceva incorect își pierde cumpătul și face tot ce poate pentru a face dreptate. "E omul pe care îl vede toată lumea, simplu și direct. Omul care arde pentru tot ce face, de când mă știu așa am fost. Îi place ca oamenii din jurul lui să fie corecți. Când Giani Kiriță vede o incorectitudine, atunci văd și un alt Giani Kirita", a spus fotbalistul.

Vă reamintim că Giani Kiriță este propus spre eliminare și că, pe parcursul mai multor probe, a avut o atitudine deplasată, scuipându-i pe cei din echipa adversă și adresându-le vorbe urâte. Nu doar cei din echipa Războinicilor au fost dezamăgiți de atitudinea lui Giani, ci și telespectatorii care au semnat o petiție pentru ca fotbalistul să fie eliminat din concurs, motivând că atitudinea acestuia nu este una ce poate fi luată drept model de cei mai mici dintre telespectatori.