Cosmin Seleşi, accident la Asia Express: «Este o durere pe care nu am simțit-o niciodată în viață»

Ultima actualizare:

    Cosmin Seleşi a avit nevoie de îngrijiri medicaleFoto: Antena 1
Cosmin Seleşi a avit nevoie de îngrijiri medicaleFoto: Antena 1

Ghinion pentru Cosmin Seleşi în cursa pentru imunitate de la Asia Express. În episodul de luni seară (25 februarie), concurentul clachează din cauza oboselii şi a stresului şi se accidentează la genunchi. Îndrăgitul om de televiziune a avut nevoie de îngriji medicale şi rămâne de văzut dacă va continua să meargă mai departe în competiţie.

Concurenții Asia Express parcurg ultima etapă a cursei din Sri Lanka către farul din Colombo. Miza este una la fel de importantă, căci prima echipă ce va ajunge la linia de sosire va câștiga imunitatea și un bilet de avion către India, în vreme ce ultimele două cupluri din clasament se vor califica automat la cursa pentru ultima șansă.

Cosmin Seleşi şi-a îngrijorat colegul cu care face pereche la Asia Express
Cosmin Seleşi şi-a îngrijorat colegul cu care face pereche la Asia Express

Urmează o seară tensionată, cu misiuni care le vor solicita la maximum pe vedete, iar oboseala, stresul și efortul susținut vor începe să își spună cuvântul: ”Te simți neputincios într-o astfel de situație.”, va spune Șerban Copoț despre starea coechipierului său accidentat.

Cosmin Seleşi s-a accidentat la picior

Efortul fizic îi va face în această seară probleme lui Cosmin Seleși, care se va accidenta la picior în timpul unei probe, având nevoie de îngrijiri medicale. ”Am avut impresia că cineva mi-a băgat un cuțit de la genunchi până sus. Am zis initial că este cârcel, dar a început să mă doară și nu am mai putut. O durere pe care nu am simțit-o niciodată în viață!”, va mărturisi acesta. Deși starea sa de sănătate este precară, Cosmin își va dori să continue cursa cu tot dinadinsul, însă dacă jocul este sau nu compromis pentru el, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară.

Într-o căldura istovitoare, cele șașe echipe, rămase în concurs, luptă luni, de la 20:00, pentru imunitate.

Citeşte şi:

Cosmin Seleși și-a rupt mâna în vacanță: «Am în continuare dureri»

Iată care sunt oficial cele 9 perechi, cooptate la «Asia Express» 2

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net