Cosmina Păsărin: ”Voicu mă lasă rece, Bucurenci e mai pe genul meu”

image
Cosmina Păsărin

Percepută ca un personaj controversat în showbizul autohton, Cosmina Păsărin susține că non-conformismul este greșit înțeles, publicul având tendința să asocieze un om cu imaginea care i-a fost creată în presă.

Întrebată ce părere are despre Voicu Pânzar și Dragoș Bucurenci, Cosmina a mărturisit că Voicu nu e genul ei de bărbat, Bucurenci fiind cel care se apropie mai mult de gusturile sale.

Pe Voicu nu îl admir. Nu am nimic cu el, dar mă lasă rece. Nu e genul meu. Nu doar fizicul contează. De-asta toate femeile au luat-o razna cu operațiile estetice. Un bărbat nu trebuie să arate doar bine. Nu mi se par interesanți bărbații frumoși pe exterior.

simeon stalpnicul png

Mai pe genul meu este Dragoș Bucurenci. Este un bărbat inteligent, relaxat, are atitudine, de la care bărbații ar trebui să învețe. Mie îmi plac Andrei Gheorghe, Dan Chișu, genul acesta de bărbați”, a mărturisit Păsărin pentru Agenția de Presă Mondenă.

Ea a vorbit și despre cel mai nou proiect al său de televiziune, de la TVR 2, unde prezintă, alături de Dalia Pușcă, emisiunea ”Întâlnire pe 2”.

”Sunt naturală în emisiune, nu mă cenzurez. Același lucru îl face și Dalia. Comunicăm bine, suntem firi vesele. Însă tot timpul este loc de mai bine. Sunt două luni de când prezentăm emisiunea. Probabil peste șase luni vom vedea ce greșeli facem acum”, a mai spus vedeta.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub larisa iordache png
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
zelenski cerere ucraina aderare nato foto twitter jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png