Cotabiță a fentat moartea și în copilărie! A trăit momente de groază!

Ultima actualizare:

    Gabriel Cotabiţă a fost la un pas de moarte când era micFoto: Click!
Gabriel Cotabiţă a fost la un pas de moarte când era micFoto: Click!

Din fericire pentru toată lumea, Gabriel Cotabiță (60 de ani) are un înger păzitor! Solistul, care a văzut moartea cu ochii după ce pe 8 mai 2015 a suferit un stop cardiorespirator, a avut o mare cumpănă şi în copilărie. Cea care l-a salvat atunci a fost chiar mama sa, pe care artistul o iubeşte şi o preţuieşte nespus de mult.

“În copilărie, când eram la ştrand, am intrat în apă şi era să mă înec. Mama m-a salvat. Mi-a ţinut capul deasupra apei, cu o forţă şi o disperare incredibile şi cineva ne-a scos pe amândoi. Este una dintre amintirile acelea, care-mi revin în minte la fiecare câteva zile, foarte adânc săpate în mintea mea”, povesteşte interpretul în cel mai recent număr al revistei “Formula AS”.

Elogiul pe care artistul i-l aduce mamei sale în vârstă de 80 de ani este de-a dreptul emoţionant. “Sunt într-o continuă admiraţie pentru mama. Este atât de dârză, de bătăioasă, nu se lasă călcată în picioare de nimeni. Am fost şi suntem şi acum foarte buni prieteni. Eu am fost un copil bolnav. Am făcut hepatită la şapte ani şi am tras mult. Mai greu a fost pentru mama să mă ducă la toţi medici, să ştie că are un copil pe care-l poate pierde oricând. Grija şi frica ne-au apropiat foarte mult, încă de atunci. Şi-a sacrificat o bună parte din tinereţe, numai să aibă grijă de mine. Mama e mama. Mă bucur zilnic că ea încă există, că are mintea proaspătă, mă rog să-i dea Dumnezeu sănătate şi să o lase cât mai mult lângă mine”, a mai povestit Gabriel Cotabiţă în interviul acordat revistei amintite.

Anul trecut, după ce a făcut stop cardiorespirator la o sală de sport, artistul a stat trei săptămâni în comă şi în total 69 de zile în spital, recuperarea sa fiind un adevărat miracol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net