Cotabiță a fentat moartea și în copilărie! A trăit momente de groază!

Ultima actualizare:

    Gabriel Cotabiţă a fost la un pas de moarte când era micFoto: Click!
Gabriel Cotabiţă a fost la un pas de moarte când era micFoto: Click!

Din fericire pentru toată lumea, Gabriel Cotabiță (60 de ani) are un înger păzitor! Solistul, care a văzut moartea cu ochii după ce pe 8 mai 2015 a suferit un stop cardiorespirator, a avut o mare cumpănă şi în copilărie. Cea care l-a salvat atunci a fost chiar mama sa, pe care artistul o iubeşte şi o preţuieşte nespus de mult.

“În copilărie, când eram la ştrand, am intrat în apă şi era să mă înec. Mama m-a salvat. Mi-a ţinut capul deasupra apei, cu o forţă şi o disperare incredibile şi cineva ne-a scos pe amândoi. Este una dintre amintirile acelea, care-mi revin în minte la fiecare câteva zile, foarte adânc săpate în mintea mea”, povesteşte interpretul în cel mai recent număr al revistei “Formula AS”.

Elogiul pe care artistul i-l aduce mamei sale în vârstă de 80 de ani este de-a dreptul emoţionant. “Sunt într-o continuă admiraţie pentru mama. Este atât de dârză, de bătăioasă, nu se lasă călcată în picioare de nimeni. Am fost şi suntem şi acum foarte buni prieteni. Eu am fost un copil bolnav. Am făcut hepatită la şapte ani şi am tras mult. Mai greu a fost pentru mama să mă ducă la toţi medici, să ştie că are un copil pe care-l poate pierde oricând. Grija şi frica ne-au apropiat foarte mult, încă de atunci. Şi-a sacrificat o bună parte din tinereţe, numai să aibă grijă de mine. Mama e mama. Mă bucur zilnic că ea încă există, că are mintea proaspătă, mă rog să-i dea Dumnezeu sănătate şi să o lase cât mai mult lângă mine”, a mai povestit Gabriel Cotabiţă în interviul acordat revistei amintite.

Anul trecut, după ce a făcut stop cardiorespirator la o sală de sport, artistul a stat trei săptămâni în comă şi în total 69 de zile în spital, recuperarea sa fiind un adevărat miracol.

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg