Cotabiţă, singurul “fotomodel” bărbat lângă 15 femei superbe

simeon stalpnicul png

Aseară, toată crema showbiz-ului s-a adunat la evenimentul “Designers On The Red Carpet” organizat de revista OK!.

Cel mai aşteptat eveniment monden, petrecerea anuală organizată de revista OK!, are loc în această seară, cu mare fast, la “Le Chateau”, castelul din inima Bucureştiului. În centrul atenţiei au fost designerii autohtoni şi muzele lor. 16 creatori de modă au acceptat provocarea OK!, de a-şi imagina o ţinută demnă de Hollywood, creaţia fiind purtată de câte o vedetă aleasă pe sprânceană.

simeon stalpnicul png

Deşi nu sunt fotomodele de profesie, fetele mondene, soliste, actriţe sau prezentatoare TV au arătat perfect în hainele de gală, asta şi datorită siluetei lor filiforme. Lidia Buble (23 de ani) a fost îmbrăcată de Alexandra Calafeteanu, Cosmina Păsărin (34 de ani) a purtat o creaţie Marie Ollie, Crina Abrudan (38 de ani) a defilat pentru Deea Buzdugan, Diana Bart (35 de ani) a strălucit într-o ţinută semnată Galyna Pînzari, iar Anca Serea (35 de ani) a prezentat pentru M. Marquise. Nici actriţele de telenovele n-au trecut neobservate: Doiniţa Oancea, Diana Dumitrescu, Alexia Talavutis şi Diana Cavallioti au fost la înălţime.

simeon stalpnicul png

Printre toate aceste frumuseţi şi-a făcut loc şi un bărbat şarmant, nimeni altul decât Gabriel Cotabiţă (60 de ani), îmbrăcat de designerul Alexandru Ciucu. Nu a avut trac şi, cu şarmul din dotare, s-a descurcat de minune lângă cele 15 vedete-manechine.

simeon stalpnicul png
Radu Mirică s-a sinucis
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
rafael nadal si sotia sa
anxietate
mihai bendeac stela popescu si arsinel
juriul Te cunosc de undeva! jpg
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Ion Luca Caragiale FOTO Shutterstock jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel