Cotabiţă, singurul “fotomodel” bărbat lângă 15 femei superbe

simeon stalpnicul png

Aseară, toată crema showbiz-ului s-a adunat la evenimentul “Designers On The Red Carpet” organizat de revista OK!.

Cel mai aşteptat eveniment monden, petrecerea anuală organizată de revista OK!, are loc în această seară, cu mare fast, la “Le Chateau”, castelul din inima Bucureştiului. În centrul atenţiei au fost designerii autohtoni şi muzele lor. 16 creatori de modă au acceptat provocarea OK!, de a-şi imagina o ţinută demnă de Hollywood, creaţia fiind purtată de câte o vedetă aleasă pe sprânceană.

simeon stalpnicul png

Deşi nu sunt fotomodele de profesie, fetele mondene, soliste, actriţe sau prezentatoare TV au arătat perfect în hainele de gală, asta şi datorită siluetei lor filiforme. Lidia Buble (23 de ani) a fost îmbrăcată de Alexandra Calafeteanu, Cosmina Păsărin (34 de ani) a purtat o creaţie Marie Ollie, Crina Abrudan (38 de ani) a defilat pentru Deea Buzdugan, Diana Bart (35 de ani) a strălucit într-o ţinută semnată Galyna Pînzari, iar Anca Serea (35 de ani) a prezentat pentru M. Marquise. Nici actriţele de telenovele n-au trecut neobservate: Doiniţa Oancea, Diana Dumitrescu, Alexia Talavutis şi Diana Cavallioti au fost la înălţime.

simeon stalpnicul png

Printre toate aceste frumuseţi şi-a făcut loc şi un bărbat şarmant, nimeni altul decât Gabriel Cotabiţă (60 de ani), îmbrăcat de designerul Alexandru Ciucu. Nu a avut trac şi, cu şarmul din dotare, s-a descurcat de minune lângă cele 15 vedete-manechine.

simeon stalpnicul png
Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
cub catalin botezatu png
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
shutterstock 2114384846 jpg
dani otil
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg