Cotabiță strânge bani pentru nunta din vară

Ultima actualizare:
Ioana Nagy
Ioana Nagy

Gabriel Cotabiță (60 ani) și-a schimbat prioritățile, dar și optica de viață, în urma infarctului suferit anul trecut, care era să-i fie fatal.

Dacă, până la acest necaz, solistul nici că avea gânduri de însurătoare, iată că, recent, s-a sucit ca la Ploiești: ”M-am răzgândit pentru că Alina, iubita mea, cu care sunt împreună de cinci ani, a stat tot timpul lângă mine, la spital, a trecut cea mai dură și grea probă. Ne-am logodit deja, iar în vară ne vom căsători. Aș vrea undeva, pe o plajă, la Mamaia”, a spus el, la Antena Stars.  Reporterii Click! au aflat că artistul își dorește o petrecere cu toți prietenii care i-au fost alături la greu, astfel că deja s-a apucat să pună bani la ciorap: ”Gabriel Cotabiță urcă pe scenă, cu acordul medicilor, timp de 20 de minute, și, dacă le mai povestește ceva spectatorilor, se face jumătate de oră. Primește în jur de 1.500 de euro pentru un recital”, ne-au spus apropiații lui.

Am cerut-o pe Alina când am ieșit din comă!

Solistul s-ar putea căsători anul acesta cu iubita lui, Alina, cu care are o relaţie de ceva vreme, aşa cum a declarat într-un interviu pentru revista “Taifasuri”.

“A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine… Femeia acesta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, a povestit Gabriel Cotabiţă în interviul respectiv. Solistul mai mărturiseşte că îşi doreşte sănătate dar şi să lanseze un album cu noile piese lansate în ultimii ani.

Cum arată prima soţie a lui Gabriel Cotabiţă


    Ioana Nagy
Ioana Nagy

Solistul, care anul trecut a văzut moartea cu ochii, după ce a suferit un infarct şi a stat trei săptămâni în comă, a făcut un anunţ surprinzător. El a declarat, recent, că s-a logodit cu Alina, iubita care i-a stat alături la greu. Mai mult, şi-a făcut curaj, şi a cerut-o de soţie. Cotabiţă a mai fost căsătorit, timp de 19 ani, cu Ioana Nagy ( foto 58 ani), profesoară de limba italiană, cu care are trei fete: Eliza, Aela şi Milena. De Ioana a divorţat în 1997. Deşi a fost văzut la braţul multor domnişoare, nici una nu l-a convins să mai treacă pe la altar, preferând să nu-i ceară nimeni socoteală şi, dacă se plictiseşte, să fugă de responsabilităţi

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png