Cristi Borcea a avut grijă să-și aranjeze familia între cele două «pușcării»

Ultima actualizare:

    Valentina Pelinel și Cristi Borcea au început pregătirile pentru nașterea gemenelor Foto: Instagram
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au început pregătirile pentru nașterea gemenelor Foto: Instagram

Veste-şoc în familia lui Cristi Borcea. Fostul dinamovist a primit o condamnare de 5 ani, iar vineri dimineaţă, 8 februarie, s-a prezentat singur la IPJ Ilfov, după care a fost dus la Penitenciarul Rahova. Acasă au rămas soţia Valentina Pelinel, însărcinată cu gemene, dar şi fiul Milan, care abia se obişnuise cu prezenţa tatălui în cele 7 luni care au trecut de la eliberarea acestuia.

Cristi Borcea (49 de ani) a primit 5 ani de închisoare cu suspendare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia, proces început în 2008 şi în care, iniţial, fusese achitat. În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, care a primit 9 ani cu executare, şi fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, care a primit și el 5 ani. Vineri, 8 februarie, Cristi Borcea s-a prezentat la IPJ Ilfov, după care a fost dus la Penitenciarul Rahova. De parcă ar fi ştiut că trebuie să se aştepte la ce e mai rău, afaceristul a trăit intens cele 7 luni de libertate, atât cât s-a scurs de la eliberera lui din 2 iulie 2018, după executarea a 4 ani şi 3 luni de pedeapsă în “Dosarul Transferurilor”. Iată, cronologic, câte momente nepreţuite a strâns Borcea alături de familie.

Borcea și Pelinel, în Grecia
Borcea și Pelinel, în Grecia

2 iulie 2018. Eliberat de la Jilava. A rămas celebru sărutul pe care i l-a dat Valentina Pelinel, la ieşirea pe poarta închisorii, fericită că, în sfârşit, bărbatul iubit va ajunge acasă la ea şi la fiul lor, Milan, născut pe 8 iunie 2016. Tot în acea zi, Valentina şi Cristi au inaugurat clubul “Vibere”, din Crângaşi, o afacere de familie.

Pe 12 septembrie 2018, la câteva zile după ce şi-au înscris fiul la grădiniţă, Valentina şi Cristian Borcea s-au căsătorit la Primăria din Voluntari, confirmând, totodată, că vor aştepta gemene. Burtica blondinei era deja foarte vizibilă. În aceeaşi lună, cei doi soţi au mers împreună cu fiul lor într-o vacanţă în Turcia, după care au început să se focuseze pe pregătirile de nuntă.

Pe 30 septembrie, la Budapesta, în prezenţa naşilor Marius Vizer şi Irina Nicolae, Cristi şi Valentina Borcea păşeau la altar, mire şi mireasă. Iată că, trecuseră doar trei luni de la eliberare şi déjà afaceristul era însurat civil şi cununat religios şi cu doi copii pe drum.

Dar nu s-a oprit aici. Cristi Borcea a fost surprins de fotoreporterii Click! la o întâlnire cu fosta soţie, Mihaela Borcea, care a venit însoţită de iubitul ei, Sorin Rap. De la restaurant nu a lipsit nici Valentina Pelinel, semn că înţelegerea şi armonia sunt cuvinte de bază în familia lărgită a afaceristului. Tot atunci se pare că s-au discutat şi chestiuni financiare, căci Borcea i-a transferat soţiei Valentina toate afacerile de care până nu de mult se ocupa şi fosta soţie, Mihaela: Magic Place Aqua Parc Crângași, Magic Place Events Grant și Vibere Pub.

Are 7 copii cu 4 femei. Gemenele sunt pe drum

Pe 8 decembrie, Valentina a împlinit 38 de ani şi a fost fericită că aniversarea a găsit-o în braţele omului iubit şi cu încă doi copii pe drum. De Crăciun, acasă a fost aceeaşi feerie, iar pe 17 ianuarie, de ziua lui Cristi Borcea, blondina a pus la cale o şedinţă foto specială, pe care ne-a arătat-o pe reţelele sociale, alături de un mesaj de dragoste: “Unul lângă altul, faţă în faţă, mereu împreună, chiar şi în momentele când totul părea pierdut. Uneori, viaţa bate filmul ăi iubirea învinge. Iubitul meu, soţul meu, tatăl copiilor mei, partenerul şi prietenul meu, toţi în acelaşi om, pe care l-am ales şi pe care înainte de a-l iubi, îl respect şi admir. La mulţi ani, iubirea mea!”.

Să nu uităm însă că Borcea a reuşit şi imposibilul, iar de Revelion şi-a adunat în jurul mesei toţi cei 7 copii pe care îi are cu patru femei diferite: Patrik, Angelo şi Melissa, pe care îi are cu Mihaela Borcea, Alex şi Gloria, copiii pe care îi are cu Alina Vidican, Milan, cu Valentina, dar şi pe Carolyn, pe care iniţial nu o recunoscuse, fiica avocatei Simona Voiculescu.

Iată însă că fericirea celor 7 luni trăite intens a fost stopată brusc odată cu recenta condamnare a lui Cristi Borcea. Valentina, care va naşte în curând, va fi nevoită să treacă din nou singură prin această experinţă, căci şi atunci când a venit pe lume Milan, Borcea se afla tot în puşcărie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net