Cristian Boureanu s-a dat cu placa şi zmeul la Mamaia, iubita l-a privit de pe şezlong

5 august 2019
article img
Foto: Mihai Ionescu

Fostul politician Cristian Boureanu (46 de ani) şi iubita lui, Laura Dincă (23 de ani), s-au relaxat în weekendul trecut la Mamaia, cea mai scumpă staţiune de pe litoral.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi la plajă, fiecare implicat în activităţi diferite. În timp ce Laura stătea întinsă pe şezlong şi era preocupată de socializarea prin intermediul telefonului mobil, Cristian se pregătea să încerce noi senzaţii tari cu ajutorul sportului nautic numit kitesurfing.

article img
Laura i-a făcut poze iubituluiFoto: Mihai Ionescu

La mare modă în acest sezon, kitesurfingul presupune acrobaţii cu placa pe surf, tractat de un zmeu. Echilibristică printre valuri a făcut şi Boureanu, cunoscut pentru stilul de viaţă sportiv, însă fără să se despartă de telefonul mobil. 

article img
Boureanu a adus zmeul la mal, apoi a zâmbit la mesajele primite pe mobilFoto: Mihai Ionescu

Mişcarea l-a ajutat pe fostul politician nu doar să aibă mereu iubite mai tinere şi foarte sexy, dar şi să fie întotdeauna într-o formă fizică perfectă. Pectorali bombaţi, abdomen plat şi picioare musculoase. Aşa a cucerit-o şi pe Laura, care avea doar 19 ani când a picat în mrejele lui Boureanu, pe atunci un crai de 42 de ani. Însă relaţia lor rezistă, chiar dacă nu împărtăşesc acelaşi spirit de aventură.