Cristina ┼×oloc, la mar┼čul motocicli┼čtilor ├«n memoria poli┼úistului mort

25 octombrie 2015
image
De 8 ani, motocicleta este principalul mijloc de transport pentru prezentatoarea tv

Cluburile moto din România au organizat sâmbătă seară (25 octombrie) o comemorare pe două roţi pentru Bogdan Gigină, poliţistul de 28 de ani care a murit marţi, 20 octombrie, în timp ce conducea coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea.

Sute de motocicli┼čti s-au adunat la ora 19.00 la locul accidentului ┼či au aprins lum├ón─âri. Printre ace┼čtia, ┼či Cristina ┼×oloc, prezentatoarea emisiunii ÔÇ×Vreau s─â ┼čtiu ÔÇô ┼×tiin┼ú─â ┼či TehnologieÔÇŁ de la TVR2. Motociclist─â de mai bine de 8 ani ┼či prezentatoarea vreme de 10 ani a emisiunii de profil - MotoMagia, Cristina ┼čtie foarte bine la ce riscuri sunt supu┼či motocicli┼čtii, mai ales ├«ntr-un ora┼č ca Bucure┼čtiul.

ÔÇ×Gropile au ajuns mai periculoase, pentru noi, dec├ót ┼čoferii neaten┼úi. E extrem de periculos s─â mergi noaptea, pe ploaie, pe str─âzile acestui ora┼č. Eu nu m─â urc pe motor c├ónd plou─â, doar dac─â se ├«nt├ómpl─â s─â m─â prind─â ploaia. E complicat s─â-┼úi tot ┼čtergi viziera ╚Öi nici cu ea ridicat─â nu po┼úi s─â mergiÔÇŁ, a declarat Cristina ┼×oloc.

cub pepe png
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg