Cristina Spătar, îmbrățișări fierbinți cu iubitul Tibi Vărzaru de Revelion: „Suntem împreună de la divorț!”

Ultima actualizare:

    Cristina și Tibi au petrecut un Revelion de poveste, pe Valea Uzului Sursă foto: Arhivă personală
Cristina și Tibi au petrecut un Revelion de poveste, pe Valea Uzului Sursă foto: Arhivă personală

Revelion de vis pentru Cristina Spătar (47 de ani)! Chiar dacă afacerea i s-a dus pe Apa Sâmbetei în pandemie, Cristinei îi merge de minune în amor. Pentru prima dată de la divorț, Cristina își face publică relația cu Tiberiu Vărzaru (26 de ani), tânărul care i-a furat inima de patru ani de zile.

Cristina și tânărul musculos au petrecut Revelionul împreună pe Valea Uzului. Dacă până acum Cristina s-a ferit să apară în compania iubitului sau să pună poze pe rețelele de socializare cu el, acum regina R & B a decis să nu-și mai ascundă relația. Solista a postat pe Instagram o fotografie făcută în noaptea dintre ani, în care apare în brațele iubitului, care o sărută cu foc. Mai mult, Tibi nu s-a putut abține și i-a trimis imediat iubitei sale inimoare pe Instagram, semn că cei doi se iubesc mai mult decât oricând.

„Iubitul meu este Tibi Vărzaru, îl știți. Suntem împreună de la divorț”, a declarat Cristina Spătar, pentru Click.ro. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar s-au cuplat încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei. Înainte de a deveni iubitul Cristinei Spătar, tânărul a mai avut o relație cu fiica cea mică a politicianului Vadim Tudor, Jeni, de aceeași vârstă cu el.

Cristina Spătar a suferit mult după divorț, fiind nevoită să se mute din vila conjugală, într-un apartament de bloc, împreună cu copiii. Rămasă practic fără venituri, cântăreața a încercat să se relanseze în afaceri chiar cu ajutorului noului iubit, Tibi. Acesta a ajutat-o și din punct de vedere financiar, nu doar sentimental, a dezvăluit vedeta.

„Nu am primit niciun leu de la fostul soţ, mi-am pus pe picioare atelierul de haine, am obţinut şi contracte cu ajutorul prietenului meu. Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Toată lumea are un iubit, eu de ce să nu am?”, declara atunci Cristina Spătar. Din păcate, pandemia de coronavirus i-a băgat solistei în faliment afacerea cu rochii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net