Cristina Țopescu, către Tudor Chirilă: «Iartă-mă, sunt vinovată»

Ultima actualizare:

    Cristina Țopescu a promis că va merge la proteste
Cristina Țopescu a promis că va merge la proteste

În ultimul timp, numărul românilor care au ieșit în stradă pentru a protesta față de măsurile luate de Guvern s-a diminuat considerabil. Zilele trecute, în Piața Victoriei, a fost și Tudor Chirilă, care a observat cu amărăciune că erau doar trei, respectiv 2 protestatari în seara următoare. La mesajul lui a reacționat și jurnalista Cristina Țopescu. Aceasta și-a cerut iertare că nu este alături de el în fața clădirii Guvernului, dar i-a promis că în weekend va schimba acest lucru.

„Eu îmi cer iertare lui Tudor Chirilă că nu pot fi zilele astea în Piaţă, am pe cineva bolnav acasă şi nu pot pleca. În weekend însă, voi găsi o soluţie şi voi veni. Iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată. Sunt mândră că există şi oameni ca tine, ca cei care au puterea de a fi în Piaţă, când sunteţi atât de puţini acolo. Eu am recunoscut de ce nu pot fi în Piaţa Victoriei. Voi, bucureştenii, de ce nu puteţi fi? Poate aveţi motive întemeiate. Sau nu? Poate sunteţi doar obosiţi, nu ştiu. Sper să ne vedem măcar în weekend, atunci mulţi dintre noi nu mai avem nicio scuză, nu lucrăm şi om găsi pe cineva să ne înlocuiască, dacă avem probleme acasă. Mulţumim, Tudor!“, a scris Cristina Ţopescu pe Facebook.  

Au fost doar doi oameni în Piața Victoriei

Dacă luni seară au ieșit trei  oameni la proteste, marți au fost doar doi: Tudor Chirilă și Oana Gheorghiu, vicepreședintele Asociației Dăruiește Viață, care s-au și pozat cu un banner care însumează nemulțumirile lor: România nu are autostrăzi, spitale sau locuri de muncă, dar Guvernul se luptă pentru amnistie și grațiere.

Tudor și-a arătat dezamăgirea că oamenii nu mai ies în stradă să-și ceară drepturile și să lupte împotriva celor care nu pun pe primul loc binele României.

"Am fost în piață. Știu, veți spune că gestul meu nu contează pentru guvernanți. Chiar de-ar fi așa, nu e relevant, căci pentru mine contează. Vreau să știu că am făcut tot ce mi-a stat mie în putință. Știu că doar așteptând să se întâmple ceva bun, răul își va face mai ușor loc", a scris Oana Gheorghiu în dreptul imaginii publicată pe rețelele sociale.

Imaginea i-a determinat pe mai mulți să spună că vor merge a proteste, chiar și pe Cristina Țopescu. Jurnalista și-a dorit să fie alături de cei doi, dar o problemă familială i-a dat planurile peste cap.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net