Cristina Țopescu, către Tudor Chirilă: «Iartă-mă, sunt vinovată»

image
Cristina Țopescu a promis că va merge la proteste

În ultimul timp, numărul românilor care au ieșit în stradă pentru a protesta față de măsurile luate de Guvern s-a diminuat considerabil. Zilele trecute, în Piața Victoriei, a fost și Tudor Chirilă, care a observat cu amărăciune că erau doar trei, respectiv 2 protestatari în seara următoare. La mesajul lui a reacționat și jurnalista Cristina Țopescu. Aceasta și-a cerut iertare că nu este alături de el în fața clădirii Guvernului, dar i-a promis că în weekend va schimba acest lucru.

„Eu îmi cer iertare lui Tudor Chirilă că nu pot fi zilele astea în Piaţă, am pe cineva bolnav acasă şi nu pot pleca. În weekend însă, voi găsi o soluţie şi voi veni. Iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată. Sunt mândră că există şi oameni ca tine, ca cei care au puterea de a fi în Piaţă, când sunteţi atât de puţini acolo. Eu am recunoscut de ce nu pot fi în Piaţa Victoriei. Voi, bucureştenii, de ce nu puteţi fi? Poate aveţi motive întemeiate. Sau nu? Poate sunteţi doar obosiţi, nu ştiu. Sper să ne vedem măcar în weekend, atunci mulţi dintre noi nu mai avem nicio scuză, nu lucrăm şi om găsi pe cineva să ne înlocuiască, dacă avem probleme acasă. Mulţumim, Tudor!“, a scris Cristina Ţopescu pe Facebook.  

Au fost doar doi oameni în Piața Victoriei

Dacă luni seară au ieșit trei  oameni la proteste, marți au fost doar doi: Tudor Chirilă și Oana Gheorghiu, vicepreședintele Asociației Dăruiește Viață, care s-au și pozat cu un banner care însumează nemulțumirile lor: România nu are autostrăzi, spitale sau locuri de muncă, dar Guvernul se luptă pentru amnistie și grațiere.

Tudor și-a arătat dezamăgirea că oamenii nu mai ies în stradă să-și ceară drepturile și să lupte împotriva celor care nu pun pe primul loc binele României.

"Am fost în piață. Știu, veți spune că gestul meu nu contează pentru guvernanți. Chiar de-ar fi așa, nu e relevant, căci pentru mine contează. Vreau să știu că am făcut tot ce mi-a stat mie în putință. Știu că doar așteptând să se întâmple ceva bun, răul își va face mai ușor loc", a scris Oana Gheorghiu în dreptul imaginii publicată pe rețelele sociale.

Imaginea i-a determinat pe mai mulți să spună că vor merge a proteste, chiar și pe Cristina Țopescu. Jurnalista și-a dorit să fie alături de cei doi, dar o problemă familială i-a dat planurile peste cap.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg