Cristina Țopescu, ultima dorință înainte de a muri: «Visa să....!»

Ultima actualizare:

    Cristina Țopescu a murit la 59 de aniFoto: Arhiva personală
Cristina Țopescu a murit la 59 de aniFoto: Arhiva personală

Vestea morții Cristinei Țopescu a șocat o țară întreagă! Celebra prezentatoare tv a fost găsită fără suflare în propria locuință, duminică seară (12 ianuarie). Avea doar 59 de ani. Rareș Bogdan, fost jurnalist și coleg de breaslă, a dezvăluit care a fost ultima ei dorință, pe care nu a mai apucat să o îndeplinească.

„Lacrimi, lacrimi de tristețe profundă. Cristina a ales să plece să îl întâlnească pe Bunul sau Tată. O veste care a căzut că un trăznet ACUM. Îmi este aproape imposibil să realizez asta.

Ultima mea întâlnire cu ea a fost la Alegerile Prezidențiale. Ultimul Interviu înaintea alegerilor EuroParlamentare de pe 24 Mai am ales să îl fac cu ea, a fost un interviu și un Live fabulos pe Facebook-ul meu, al ei și al ziarului Adevărul. Un Live în mașină mea, pe stradă și în Metrou, într-o zi când Bucureștiul a fost inundat la propriu de o ploaie care a paralizat orașul.

Drum bun la Ceruri, Cristina dragă! Un Om bun și o femeie distinsă, inteligență, cultivată și frumoasă.

Visa, mi-a dezvăluit, să își cumpere o căsuța într-un sat săsesc din Transilvania și să se mute acolo, cu pisicile și câinii ei pe care îi iubea și îi îngrijea. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casă din Pipera, București, asta după ce vecinii au sesizat că în ultimele zile nu a mai fost văzută nicio mișcare in casă și curtea să iar mașină nu a mai fost mișcată", a dezvăluit Rareș Bogdan.

Cristina Țopescu nu mai fusese văzută de 3 săptămâni

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casa ei din Otopeni, după ce vecinii ei au alertat poliția. Prezentatoarea tv nu mai fusese văzută de trei săptămâni și toată lumea credea că aceasta este plecată în străinătate. De la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. 

Polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, oamenii legii au intrat în imobilul respectiv unde au găsit trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu, care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

image
image
image
image
image
image
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
banner theo rose png
banner mihai albu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net