CTP, neiert─âtor cu Ar┼činel: ┬źDup─â ce d─â ortul popii, s─â i se scoat─â rinichiul de la Lucan┬╗

simeon stalpnicul png
Cristian Tudor Popescu îi adresează vorbe dure actoruluiFoto Mediafax

Cristian Tudor Popescu a criticat atitudinea actorului Alexandru Arșinel în cazul Lucan, jurnalistul i-a adresat vorbe grele, inclusiv i-a îndemnat pe medici, ca după moartea lui Arșinel, să-i scoată rinichiul și să-l ofere oamenilor care așteptau înaintea actorului, transplantul.

Cristian Tudor Popescu nu s-a putut ab╚Ťine ╚Öi a publicat un articol pe site-ul Republica cu titlul "O lum├ónare pentru near╚Öinei", despre transplantul de rinichi care i-a fost f─âcut lui Ar╚Öinel ├«n urm─â cu patru ani, de╚Öi mai erau mul╚Ťi pacien╚Ťi care a╚Öteptau s─â primeasc─â acel organ, inclusiv copii. 

simeon stalpnicul png
Alexandru Arșinel

ÔÇ×Popularul cabotin Al. Ar╚Öinel s-a dus la biseric─â s─â aprind─â o lum├ónare pentru M. Lucan, traficantul de vie╚Ťi pe euro care ├«╚Öi spune doctor. Poate c─â doctor ca aceia din lag─ârele naziste, care ├«i triau pe cei ce ├«╚Öi a╚Öteptau moartea.

Al. Ar╚Öinel nu s-a dus s─â aprind─â o lum├ónare pentru near╚Öineii s─âri╚Ťi la transplantul renal ca s─â-╚Öi fac─â M. Lucan transplantul penal, ├«ngr─â╚Ö├ónd caracati╚Ťa monstru crescut─â ├«n clinica lui particular─â.

Să fie sănătos, dl Arșinel. Am însă o propunere pentru după ce domnia sa va da ortul popii: să i se scoată rinichiul pe care i l-a băgat Lucan și să fie redat nearșineilor ce stau la rând pentru el.

Republicanii ce spun?ÔÇŁ, a scris jurnalistul.

Alexandru Arșinel i-a luat apărarea medicului Lucan, ba, mai mult a mărturisit că va merge să-i aprindă o lumânare pentru tot binele pe care i l-a făcut medicul Mihai Lucan care este în prezent cercetat pentru delapidare. Medicul este acuzat că a folosit bunurile Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca, potrivit unor surse.

"M─â bucur c─â ajung la o biseric─â ┼či pot s─â aprind o lum├ónare pentru doctorul Lucan care m-a salvat", a declarat Ar╚Öinel pentru Digi24.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
plaje largite mamaia jpeg
BeFunky collage (40) jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg
amenda uriasa concert manele florin salam piata obor 776476 jpeg
nota bac fiica adriana iliescu eliza sefa promotie 776494 jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg