CTP, neiertător cu Arşinel: «După ce dă ortul popii, să i se scoată rinichiul de la Lucan»

Ultima actualizare:

    Cristian Tudor Popescu îi adresează vorbe dure actoruluiFoto Mediafax
Cristian Tudor Popescu îi adresează vorbe dure actoruluiFoto Mediafax

Cristian Tudor Popescu a criticat atitudinea actorului Alexandru Arșinel în cazul Lucan, jurnalistul i-a adresat vorbe grele, inclusiv i-a îndemnat pe medici, ca după moartea lui Arșinel, să-i scoată rinichiul și să-l ofere oamenilor care așteptau înaintea actorului, transplantul.

Cristian Tudor Popescu nu s-a putut abține și a publicat un articol pe site-ul Republica cu titlul "O lumânare pentru nearșinei", despre transplantul de rinichi care i-a fost făcut lui Arșinel în urmă cu patru ani, deși mai erau mulți pacienți care așteptau să primească acel organ, inclusiv copii. 


    Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel

„Popularul cabotin Al. Arșinel s-a dus la biserică să aprindă o lumânare pentru M. Lucan, traficantul de vieți pe euro care își spune doctor. Poate că doctor ca aceia din lagărele naziste, care îi triau pe cei ce își așteptau moartea.

Al. Arșinel nu s-a dus să aprindă o lumânare pentru nearșineii săriți la transplantul renal ca să-și facă M. Lucan transplantul penal, îngrășând caracatița monstru crescută în clinica lui particulară.

Să fie sănătos, dl Arșinel. Am însă o propunere pentru după ce domnia sa va da ortul popii: să i se scoată rinichiul pe care i l-a băgat Lucan și să fie redat nearșineilor ce stau la rând pentru el.

Republicanii ce spun?”, a scris jurnalistul.

Alexandru Arșinel i-a luat apărarea medicului Lucan, ba, mai mult a mărturisit că va merge să-i aprindă o lumânare pentru tot binele pe care i l-a făcut medicul Mihai Lucan care este în prezent cercetat pentru delapidare. Medicul este acuzat că a folosit bunurile Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca, potrivit unor surse.

"Mă bucur că ajung la o biserică şi pot să aprind o lumânare pentru doctorul Lucan care m-a salvat", a declarat Arșinel pentru Digi24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
Banner Dinu Maxer Miss Plajă
banner Julia Jianu png
Coca Andronescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net