Cu cât au fost plătiţi concurenţii de la «Exatlon»! Claudia Pavel s-a umplut de bani


    Emisiunea va păstra acelaşi format, cu două echipe rivalefoto: Kanal d
Emisiunea va păstra acelaşi format, cu două echipe rivalefoto: Kanal d

Click! a aflat cu cât au fost plătiţi concurenţii de la “Exatlon”, după luni de chin în Republica Dominicană, acolo unde s-a filmat show-ul de mare audienţă, de la Kanal D. “Faimoşii” au negociat la sânge, sume mari, în timp ce unii “Războinicii” s-au chinuit, la început, pe doar 700 de lei săptămânal.

Succesul reality-showului „Exatlon”, care a debutat la Kanal D pe 7 ianuarie 2018, i-a făcut pe cei mai importanţi competitori, adică Antena 1 şi PRO TV, să cumpere şi ei astfel de formate, cu care să muşte din tortul audienţei de prime-time. Prin târg se aude însă că onorariile pregătite de aceste posturi TV, pentru concurenţii care se vor aventura la show-urile cu adrenalină, n-ar fi deloc foarte mari. Mai mult, se pare că bani vor încasa doar cei care se vor afla pe podium, la final. Prin comparaţie, “Exatlon” a fost o mină de aur pentru vedete, care au câştigat în lunile petrecute în insula exotică mai mult decât ar fi luat într-un an, în România.

Click! a aflat că solista Cream, pe numele ei din buletin Claudia Pavel (33 de ani), ar fi încasat 7.000 de euro pe săptămână, adică în jur de 28.000 de euro pentru cele patru săptămâni în care au înţepat-o ţânţarii şi insectele din Republica Dominicană. Cel care i-ar fi negociat contractul ar fi fost chiar prietenul ei, Giani Kiriţă, obişnuit cu astfel de show-uri de aventură. De altfel, ei au format o echipă anul trecut şi la “Fort Boyard”, de la PRO TV. Despre Giani Kiriţă se mai spune că ar fi fost cel mai bine plătit concurent de la “Exatlon”, el rezistând 4 luni în concurs.

„Contractele sunt confidenţiale, sumele au fost negociabile, şi fiecare şi-a discutat propriul contract, în funcţie de perioada petrecută în Republica Dominicană”, ne-au povestit surse din Kanal D. Spre deosebire de “Faimoşi”, care au venit acasă cu zeci de mii de euro, cei din echipa „Războinicilor” au tras pe bani puţini. La început, fiecare dintre ei ar fi primit 700 de lei pe săptâmână, însă sumele s-au mărit la 1.500 de lei, iar spre final, când show-ul a avut audienţe enorme, fiecare Războinic ar fi primit câte 2.000 de lei săptămânal. Astfel, finaliştii Ionuţ Sugacevschi şi Ştefan Floroaica au ieşit ceva mai câştigaţi decât colegii lor, doar pentru faptul că au stat mai mult în concurs şi au strâns mai mulţi bani.


    Anda Adam a fost aşteptată de soţ şi de fetiţa lor Foto: arhivă personală
Anda Adam a fost aşteptată de soţ şi de fetiţa lor Foto: arhivă personală

Cine ar putea participa la “Exatlon 2”?

E forfotă mare în rândul vedetelor sportive, după succesul înregistrat de primul sezon “Exatlon”. Mulţi vor acum să participe la sezonul al doilea, şi pentru notorietate, şi pentru bani. Se zvoneşte că soţul Andei Adam, Andrei Sorin Nicolescu, ar vrea să se înscrie, dar şi mulţi cântăreţi, actori sau sportivi.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
infidelitate jpeg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
cub mașina moș craciun png
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg