Cu cine se iubeşte fiul lui Silviu Prigoană


    Silviu Prigoană (51 de ani) și fiul său, Silvius (24 de ani)foto: Arhiva Personală
Silviu Prigoană (51 de ani) și fiul său, Silvius (24 de ani)foto: Arhiva Personală

Fiul mijlociu al lui Silviu Prigoană simte fluturaşi în stomac. Tânărul iubește din nou cu pasiune. Blonda care pare să-i fi furat inima lui Silvius e Roxana Luşneac. Are 26 de ani, e un cunoscut astrolog cu apariții în diverse emisiuni monden și s-a remarcat prin predicțiile care s-au adeverit în numeroase cazuri, cum ar fi Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu.

Cei doi „porumbei” s-au întâlnit, la o cunoscută cafenea din zona Dorobanţilor, iar fotoreporterii au surprins imagini savuroase sărutându-se și schimbând gesturi și priviri tandre. La 25 de ani, Silvius Prigoană se ocupă de administrarea afacerilor tatălui său. Surse din preajma cuplului vorbesc despre relația lor ca fiind una extrem de serioasă, Roxana și Silvius având chiar și vacanțe programate împreună, scrie www.ziarulring.ro.

Iubita lui Silvius este un cunoscut astrolog
Iubita lui Silvius este un cunoscut astrolog

Silvius nu a dorit să comenteze, însă, în schimb, Roxana a dat tot din casă. "Ne cunoaștem de trei ani, ne-am plăcut de la început, dar am fost prieteni. El a avut relații și eu am fost lângă el, ca astrolog, cu sfaturi. Apoi, ușor-ușor, s-a legat și o relație... într-un moment când și eu am fost singură, despărțită și dezamăgită, iar el la fel. Fiind amândoi persoane publice, ne-am înțeles. N-am căutat să devin cunoscută, pentru că deja apar la tv. Am făcut astrograma și suntem compatibili, chiar dacă până acum n-am avut curaj să dăm curs unei relații. După prima cafea a urmat a doua și tot așa... Suntem foarte familiști și la noi a contat în primul rând ca părinții să fie de acord, fără acordul lor nu facem nimic. Avem planuri pe termen scurt, e prea devreme să discutăm despre căsătorie. Contează că suntem fericiți”, a spus tânăra pentru aceeaşi sursă.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
infidelitate 0 jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Anamaria Prodan
concediul de odihnă
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg