Cu sfârcurile la vedere în noul clip! A filmat alături de un cunoscut burlac VIDEO

Otilia apre cu sfârcurile la vedere în noul clip
Otilia apre cu sfârcurile la vedere în noul clip

După ce a cucerit publicul cu piesa „Bilionera” şi a ajuns faimoasă în Turcia, Otilia revine cu un nou videoclip extrem de sexy. De data aceasta solista a filmat pentru piesa „Aventura” un videoclip incitatnt în care apare şi fostul „Burlac” din emisiunea de la Antena 1.

Piesa "Bilionera" i-a adus zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, sute de mii de fani, zeci de spectacole în România şi în afară ei. Otilia vrea acum să ia cu asalt topuruile cu un nou hit la care a filmat şi un videoclip extrem de sexy.

Noul ei clip este pentru piesa "Aventura", care a fost compusă de aceeaşi echipă de succes ce a stat şi în spate hitului "Bilionera". Otilia cântă despre experienţa intensă a ultimelor luni în costume de baie minuscule, care îi pun în evidenţă trupul perfect. Ţinutele sunt atât de sexy încât la un moment dat, prin costumul ud de baie de pot vedea sfârcurile solistei.


    Otilia apre cu sfârcurile la vedere în noul clipcaptură video
Otilia apre cu sfârcurile la vedere în noul clipcaptură video

„În ultimele luni mi-am trăit viaţa într-o viteză nebună şi după regulile celor din jur, de acum sunt pregătită să pornesc într-o nouă aventură, însă de data aceasta ritmul îl voi impune eu! Sunt mândră că am avut şansa de a cânta pe atâtea scene importante în ultimul an pentru a promova primul meu hit şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să îmi ating ţelul!", declară Otilia. 

În noul ei videoclip apare şi Andrei Andrei, modelul pe care l-aţi văzut, de curând, în emisiunea “Burlacul” de la Antena 1.

Urmăreşte noul clip al Otiliei, "Aventura"

Otilia Brumă, pe numele său adevărat, şi-a cunoscut succesul odată cu megahitul "Bilionera" şi urmează acelaşi traseu internaţional pe care în urmă cu câţiva ani păşeau INNA sau Alexandra Stan. 

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg