Cum a aflat Matteo că va fi tată: «M-am blocat şi am închis telefonul»

Ultima actualizare:
Matteo și iubita lui vor deveni părinți
Matteo și iubita lui vor deveni părinți

Matteo și iubita lui au dat vestea cea mare: vor deveni părinți pentru prima dată. Artistul este în culmea fericirii, iar fanii lui au fost foarte bucuroși când au aflat că visul cel mai mare al idolului lor se îndeplinește. Matteo abia așteaptă să își țină în brațe copilul și a oferit primele detalii despre sarcina iubitei sale.

Matteo și iubita lui, Elena, vor deveni părinți pentru prima oară și abia așteaptă să-l țină în brațe pe micuț. Fostul iubit al Deliei Matache a dezvăluit primele detalii cu privire la sarcina iubitei sale, făcând mărturisiri și cu privire la modul în care ea i-a dat marea veste.

"26 de săptămâni... Sunt aproape 6 luni. Sunt cel mai fericit că în sfârşit pot să urlu în gura mare că o să fiu tată. Ne bucurăm, e o senzaţie incredibilă. În fiecare zi, e încă o bucurie. Mai facem o ecografie, mai mişcă puţin... La a doua ecografie am fost la un eveniment... La prima ecografie când am văzut-o pe ecran, mi s-a tăiat respiraţia, mi s-au umezit puţin şi ochii...", a povestit Matteo pentru "Răi Da Buni", la AntenaStars.

Elena i-a dat marea veste în cel mai inedit mod posibil, a ales să nu a facă real, ci virtual, pe Whatsapp, printr-o fotografie trimisă, care l-au făcut pe Matteo să se șocheze pentru puțin timp.


    Matteo și iubita lui vor deveni părințiFoto Instagram
Matteo și iubita lui vor deveni părințiFoto Instagram

"Mi-a trimis într-o zi o poză pe Whatsapp cu testul de sarcină. (...) Eram în oraşul faptelor bune şi mi-a trimis poza cu două liniuţe şi după, poza cu explicaţia de pe cutie. (...) M-am blocat, am întins telefonul. Nu am ştiut ce văd, mi s-a blocat creierul. Ştiu cum arată un test de sarcină, dar cred că nu am realizat şi am avut un şoc. După ce am realizat, nu mai ştiam ce înseamnă. Două liniuţe e de bine? E de rău? Am avut vreo 15 minute de blanc total. Bucuria e atât de mare încât nu mai realizezi... Noi ne doream mult de tot să facem un copil. A venit când toate treburile s-au aşezat. Când am reamenajat casa, am făcut o cameră pentru copil. Când s-au aranjat toate, a venit şi copilul. La sfârşitul lui ianuarie o să nască", a mai spus Matteo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
christian sabbagh familie jpg
oana roman jpg
banner mihai traistariu png
Vasile Nitulescu poveste drama alcool actor 2 jpg
simona gherghe colaj facebook jpg
lavinia parva stefan banica celebrity awards 2014 1 0 jpeg
Daniel Pavel  (3) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net