Cum a ajuns o îndrăgită artistă de muzică populară din România să se mărite cu nașul ei de cununie: „Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii”

Dragostea a dovedit în nenumărate rânduri că își îndeplinește scopul de a apropia doi oameni care sunt suflete pereche, indiferent de circumstanțe. O îndrăgită cântăreață de muzică populară și-a luat inima în dinți și s-a căsătorit cu cel care i-a fost naș de cununie. Cum s-a ajuns la această situația a povestit Margareta Clipa, protagonista acestei povești de iubire. 

Nuntă / foto: Pixabay
Nuntă / foto: Pixabay

Cântăreața a fost căsătorită în tinerețe, iar nașul ei de cununie era nimeni-altul decât Gheorghe Cusiac, bărbatul de care a fost îndrăgostită. Iubirea lor a fost imposibilă la început și așa au ajuns să își refacă viața cu persoane diferite, de care ulterior au divorțat atunci când s-au reîntâlnit și au știut că sentimentele nu dispăruseră. 

„Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!”

Margarea și Gheorghe trebuiau să devină soț și soție la vârsta de 20 de ani, însă mama lui a fost cea care a intervenit și i-a sugerat cântăreței să stea departe de fiul ei. 

„Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă şi mi-a spus: «Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!». Eu eram cântăreaţă, nu eram la nivelul la care şi-ar fi dorit mama lui”, povestea Margareta Clipa în urmă cu ceva timp, la emisiunea Happy Hour.

Margareta și Gheorghe / foto: social media
Margareta și Gheorghe / foto: social media

S-au căsătorit când nimeni nu se aștepta

Cu toate că atunci nu au putut fi împreună, cei doi au ținut legătura și s-au revăzut după mai mulți ani la nunta Margaretei cu primul soț, Gheorghe și fosta soție fiind prezenți în calitate de nași de cununie. 

La scurt timp au sesizat că sentimentele pe care și le purtau nu dispăruseră de-a lungul anilor, așa că au decis să își reia povestea de dragoste. Gheorghe a intentat primul divorțul, apoi a venit rândul Margaretei. 

„Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit”, mărturisea cântăreața de muzică populară, potrivit avantaje.ro.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net