Cum a decis Amalia Năstase să slăbească 30 de kg: «Stima de sine începuse să scadă»

Amalia Năstase, alături de prof. Giuseppe Castaldo, inventatorul revoluționarei diete Oloproteice (drepta)
Amalia Năstase, alături de prof. Giuseppe Castaldo, inventatorul revoluționarei diete Oloproteice (drepta)

Amalia Năstase s-a hotărât, începând cu Ziua Internațională a Femeii, să facă o schimbare majoră în ceea ce privește aspectul său fizic. Vedeta a dezvăluit că nu este mulțumită de silueta sa și kilogramele în plus cu care se confruntă i-au afectat și psihicul, la nivelul stimei de sine, nu doar forma fizică. Iată cum și-a propus să slăbească!

După ce cârcotașii i-au tot reproșat Amaliei Năstase că nu se mai bucură de silueta de odinioară, fosta soție a lui Ilie Năstase a anunțat, chiar de ziua femeii, 8 martie, că se apucă să facă o schimbare majoră în viața ei. Cadoul pe care a decis să și-l ofere de una singură începând din această zi are legătură cu imaginea sa, Amalia hotărându-se, prin intermediul unei diete, să scape de surplusul de 30 de kilograme, acumulate în special în timpul ultimei sale sarcini.

Vedeta are trei copii, iar multe femei consideră că după trei nașteri corpul nu mai poate fi adus la forma sa inițială. Amalia s-a ambiționat să demonstreze contrariul, însă, și își dorește să seteze un exemplu pentru toate femeile care s-au chinuit cu kilogramele în plus de-a lungul timpului, care le-au știrbit stima de sine.

Amalia Năstase își dorește să revină la silueta de odinioară
Amalia Năstase își dorește să revină la silueta de odinioară

Amalia Năstase s-a decis să slăbească pentru a-și redobândi stima de sine

„Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. Era a treia sarcină și metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe niște pietre de moară. Bineînțeles că am încercat diverse diete și modalități de a slăbi, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereușită, foamea venită din frustrare era și mai mare.Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că “aia e, vârsta, nu aveți ce să faceți ca să fiți ca înainte”, fie că operația de tăiere a stomacului ar fi singura soluție. Am exclus vehement o intervenție foarte la modă în ultimul timp despre care am o părere extrem de rezervată când le este făcută persoanelor ce nu suferă de obezitate morbidă.Iar resemnarea nu a fost niciodată pentru mine o opțiune. Așa că azi am hotărât, cu ajutorul unor oameni care au la activ schimbarea a sute de vieți, să încerc să schimb ce alții consideră că nu se poate schimba. În acești patru ani m-am simțit tot timpul un om slab, blocat în corpul unui om supraponderal și a venit momentul să schimb asta”, a explicat Amalia.


    Amalia Năstase, alături de prof. Giuseppe Castaldo, inventatorul revoluționarei diete Oloproteice (drepta) Foto Instagram
Amalia Năstase, alături de prof. Giuseppe Castaldo, inventatorul revoluționarei diete Oloproteice (drepta) Foto Instagram

Ce dietă urmează Amalia Năstase

Sfătuită de medici specializați în acest domeniu, de la clinica deținută de medicul Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu, Amalia a decis să se apuce de un regim alimentar, denumit „dieta oloproteică”, însă nu scoate din calcul nici tratamentele corporale, care să-i redea tonicitatea pielii, care tinde să „se lase” în urma pierderii în greutate. „Voi începe regimul de 21 de zile în care voi renunța complet la carbohidrați și în care voi avea grijă, cu diverse tratamente corporale, să mențin tonicitatea pielii, prima care suferă atunci când pierdem în greutate.Am ales să fac publică această încercare pentru că știu foarte multe femei care au trecut de 40 de ani și cărora li se spune că ar trebui să își ia adio de la corpul lor de la 30 de ani, pentru că nu-l vor mai avea niciodată. Eu aș vrea să reușesc să dovedesc contrariul, să reușesc să arăt mai bine că acum 10 ani. Sper să dau și altora încrederea că se poate”, a mai scris Amalia Năstase pe rețelele de socializare.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Bryan Johnson jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg