Cum a fost Robbie Williams la un pas s─â rateze concertul! Uite ce a p─â╚Ťit ├«n trafic

robbie williams png
Robbie Williams ├«l d─â ├«n judecat─â pe unul dintre fo╚Ötii lui angaja╚Ťifoto: Arhiva Personal─â

Artistul britanic Robbie Williams a sus╚Ťinut un concert inedit ├«n Pia╚Ťa Constitu╚Ťiei din Bucure╚Öti, vineri (17 iulie). ├Änainte de marele spectacol, c├ónt─âre╚Ťul a ├«nt├ómpinat ni╚Öte probleme ├«n trafic care l-ar fi putut determina s─â-╚Öi rateze propriul show.

Chiar înainte de propriul lui concert, Robbie Williams a fost implicat într-un accident în traficul din Capitală. Mașina în care se afla artistul a tamponat un alt automobil. Detaliile de la locul accidentului le-a povestit chiar victima, informează România TV.

Pentru a nu fi nevoit să urmeze toate procedurile legale aferente unui accident în trafic, Robbie Williams a preferat să îi ofere participantului la trafic bilete VIP la concertul său, drept despăgubire.

ÔÇ×S─â te acro╚Öeze ├«n trafic garda de corp a lui Robbie Williams, cu el ├«n dreapta, bine├«n╚Ťeles, ╚Öi s─â prime╚Öti invita╚Ťii la ┬źdiamond┬╗ ├«n semn de┬źconstatare amiabil─â┬╗... De fapt, asta ├«nseamn─â s─â fii mafiot!ÔÇŁ, a scris b─ârbatul accidentat de Robbie, pe o re╚Ťea social─â.

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
shark 6121088 1920 jpg
roland stanescu jpg
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg