Cum a fost Robbie Williams la un pas să rateze concertul! Uite ce a pățit în trafic

robbie williams png
Robbie Williams îl dă în judecată pe unul dintre foștii lui angajațifoto: Arhiva Personală

Artistul britanic Robbie Williams a susținut un concert inedit în Piața Constituției din București, vineri (17 iulie). Înainte de marele spectacol, cântărețul a întâmpinat niște probleme în trafic care l-ar fi putut determina să-și rateze propriul show.

Chiar înainte de propriul lui concert, Robbie Williams a fost implicat într-un accident în traficul din Capitală. Mașina în care se afla artistul a tamponat un alt automobil. Detaliile de la locul accidentului le-a povestit chiar victima, informează România TV.

Pentru a nu fi nevoit să urmeze toate procedurile legale aferente unui accident în trafic, Robbie Williams a preferat să îi ofere participantului la trafic bilete VIP la concertul său, drept despăgubire.

„Să te acroșeze în trafic garda de corp a lui Robbie Williams, cu el în dreapta, bineînțeles, și să primești invitații la «diamond» în semn de«constatare amiabilă»... De fapt, asta înseamnă să fii mafiot!”, a scris bărbatul accidentat de Robbie, pe o rețea socială.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota