Cum a fost surprinsă Adriana Trandafir noaptea, în centrul oraşului

Ultima actualizare:

    adriana trandafir, expresivă ca la teatrufoto: Mihai Ionescu
adriana trandafir, expresivă ca la teatrufoto: Mihai Ionescu

Când te numeşti Adriana Trandafir (62 de ani) şi ai în spate o carieră de aproape 4 decenii, e greu să ieşi din personaj în viaţa de dincolo de scenă. Fix în asemenea ipostaze au susprins-o fotoreporterii Click! pe Adriana Trandafir joi seară, după ce actriţa a plecat de la petrecerea Antenei.

Invitată la lansarea grilei de toamnă de la Antena 1, eveniment care a avut loc la TNB, Adriana Trandafir a venit îmbrăcată foarte similar cu personajul pe care îl interpretează în serialul “Fructul oprit”. Acolo este olteanca Lina Boască, soţia lui Sile Boască, interpretat de Marian Rîlea, iar la chef a venit cu o basma înflorată pe cap şi cu un sacou ciclam, care îi venea de minune. A fost în centrul atenţiei, s-a distrat, a socializat cu actorii şi cu vedetele postului Antena 1, însă când a plecat a rămas singură şi a cam durat ceva până să găsească un taxi.

În aşteptarea maşinii, a oferit un show de zile mari, încât trecătorii ar fi putut crede că au nimerit la o reprezentaţie de teatru de stradă. Actriţa a făcut tot felul de grimase, şi-a pus poşeta pe un coş de gunoi, a stat cu mâna în şold sau cu piciorul ridicat pe bordură. În cele din urmă, Adriana Trandafir a reuşit să găsească un taximetrist liber şi a ajuns acasă, după o seară de pomină.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net