Cum a fost surprinsă Adriana Trandafir noaptea, în centrul oraşului


    adriana trandafir, expresivă ca la teatrufoto: Mihai Ionescu
adriana trandafir, expresivă ca la teatrufoto: Mihai Ionescu

Când te numeşti Adriana Trandafir (62 de ani) şi ai în spate o carieră de aproape 4 decenii, e greu să ieşi din personaj în viaţa de dincolo de scenă. Fix în asemenea ipostaze au susprins-o fotoreporterii Click! pe Adriana Trandafir joi seară, după ce actriţa a plecat de la petrecerea Antenei.

Invitată la lansarea grilei de toamnă de la Antena 1, eveniment care a avut loc la TNB, Adriana Trandafir a venit îmbrăcată foarte similar cu personajul pe care îl interpretează în serialul “Fructul oprit”. Acolo este olteanca Lina Boască, soţia lui Sile Boască, interpretat de Marian Rîlea, iar la chef a venit cu o basma înflorată pe cap şi cu un sacou ciclam, care îi venea de minune. A fost în centrul atenţiei, s-a distrat, a socializat cu actorii şi cu vedetele postului Antena 1, însă când a plecat a rămas singură şi a cam durat ceva până să găsească un taxi.

În aşteptarea maşinii, a oferit un show de zile mari, încât trecătorii ar fi putut crede că au nimerit la o reprezentaţie de teatru de stradă. Actriţa a făcut tot felul de grimase, şi-a pus poşeta pe un coş de gunoi, a stat cu mâna în şold sau cu piciorul ridicat pe bordură. În cele din urmă, Adriana Trandafir a reuşit să găsească un taximetrist liber şi a ajuns acasă, după o seară de pomină.

couple 7353748 1920 jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png