Cum a petrecut Cătălin Botezatu de 1 Decembrie. „Au fost sacrificați 6 porci”
De la lux și opulență, de pe cele mai celebre catwalk-uri de modă, designerul Cătălin Botezatu și-a dorit timp pentru el, așa că a petrecut de 1 Decembrie în cel mai tradițional mod posibil, undeva lângă Arad, la Pecica.
Botezatu a avut astfel parte de un adevărat regal culinar de 1 Decembrie și a fost extrem de răsfățat de prietenii săi de la Arad. Dezvăluirile ni le-a făcut chiar el, care povestește ce festin l-a așteptat acolo, pentru serbarea Zilei Naționale a României.
Fostul jurat de la „Bravo, ai stil” s-a delectat cu preparate tradiționale de fel și chip, făcute după datinile locului. Nici desertul nu a lipsit din meniu, designer-ul vestimentar gustând din mai multe sortimente de plăcintă. Pentru întreg răsfățul culinar au fost sacrificați șase porci, ne-a mărturist el.
„Dat fiind faptul că au fost sacrificați 6 porci și din ei s-au făcut toate bunătățile, toate "porcăriile" cum glumim aici, am mâncat de la lebăr, cartaboș, șorici, în primul rând, varză cu carne, sarmale...
Au făcut o mămăligă cu brânză dar tipic din zona asta, o mămăligă moale în care au pus foarte multă brânză și apoi niște costiță foarte bine făcută la ceaun, plăcinte cu dovleac, plăcinte cu mere, coaste de porc, fripturi, pomana porcului... Să mai zic?”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Click!, direct de la fața locului, acolo unde probabil că silueta i-a scăpat puțin de sub control.
Atmosfera locului a fost întreținută și cu muzică live, românească, iar participanții s-au îmbrăcat și ei în straie populare. Din imagini se poate observa voia-bună a petrecăreților, care au sperat măcar prin horele încinse ulterior să mai scape de caloriile meniului încărcat cu toate bunătățile.