Cum a reacționat actrița Carmen Tănase când și-a văzut idolul în sală

Ultima actualizare:

    Carmen Tănase a fost invitata lui Alexandru Constantin, duminică, 11 octombrieFoto: Prima Tv
Carmen Tănase a fost invitata lui Alexandru Constantin, duminică, 11 octombrieFoto: Prima Tv

Renumita actriță de teatru și de televiziune Carmen Tănase a vorbit duminică în emisiunea Constantin 60 despre copilăria ei, despre momentele pe care le-a trăit pe scenă dar și despre ce o înspăimântă și ce o bucură. Un moment special al întâlnirii a fost rememorarea episodului în care actrița a urcat pe scenă în fața idolului ei. ”S-a rupt filmul”, a povestit Carmen Tănase.

Carmen Tănase (54 de ani) a mărturisit duminică seară, în platoul emisiunii Constantin 60, că îi este teamă de penibil și poate de aceea pare o persoană mai rece, la prima vedere. „Nu sunt foarte patetică, sunt mai rece. Am și fața asta. Ce să fac ... alta n-am. Mi-e puţin teamă de penibil. Toată viaţa mi-a fost teamă de penibil. Atunci când eşti patetic, mi se pare că eşti un pic penibil. Şi mă feresc de chestiile astea.”

Marea actriță a recunoscut că are și momente în care plânge, trântește și se descarcă, dar de cele mai multe ori nu plânge pentru ea și nu are niciodată emoții când trebuie să pășească pe scenă. Cu o singură excepție. Atunci când la un spectacol a venit să o vadă idolul ei, Gina Patrichi.

„Am făcut greșeala să mă uit în sală înainte de spectacol și am văzut-o (pe Gina Patrichi n.r.) în primul rând. Nu mai țin minte nimic din ce mi s-a întâmplat. S-a rupt filmul. Am pierdut două ore din viața mea. M-am trezit la aplauze”, a povestit Carmen Tănase.  

Cu toate acestea, se pare că actrița a jucat magistral în seara aceea, deoarece după spectacol a primit un mesaj de la Gina Patrichi: „În seara aceasta am asistat la nașterea unei mari actrițe”.  

Personalităţi de top din România îşi deschid sufletul pentru cei din faţa televizoarelor la “Constantin 60’”, în fiecare duminică, de la 22.45, la Prima TV. Puteți viziona integral emisiunea din data de 11 octombrie aici, iar duminică Andreea Răducan este invitata de onoare a lui Alexandru Constantin. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net