Cum arăta Andreea Esca la 19 ani, când s-a lansat în televiziune! O recunoști fără tunsoarea celebră?

image
Andreea Esca, la debutul în televiziune

Andreea Esca s-a dedicat în totalitate meseriei sale și parcă nu ne-am mai putea-o imagina-o nicicum în prezent, decât la pupitrul știrilor. Pe lângă cei 27 de ani de experiență în televiziune, Andreea și-a obișnuit admiratorii, de-a lungul timpului, și cu un anumit stil de apariție atunci când intra în casele tuturor românilor pentru a le aduce noi informații: tunsoarea neschimbată care a consacrat-o pe vedetă.

Dar oare cum arăta Andreea Esca la începutul carierei sale, atunci când meseria de jurnalist era complet necunoscută pentru aceasta?! Știrista, în vârstă de 46 de ani, a debutat în TV la vârsta de doar 19 ani și și-a amintit recent de modul în care a decurs prima ei zi de prezentat știri.

Nearanjată și nepregătită, Andreea a dat prima probă naturală, fără pic de machiaj sau coafură. Talentul ei nativ a fost însă cel care i-a cucerit pe producători. Și..Surpriză! Părul ei era lung și tuns în scări, semn că tușa ei personală nu-și făcuse încă apariția.

Vedeta a rămas, totuși, neschimbată din mai multe puncte de vedere, de-a lungul timpului, iar asta o face să fie una dintre cele mai apreciate personalități din showbizul autohton. Puțini știu însă cum a ajuns Andreea Esca să lucreze în televiziune și care a fost momentul definitoriu pentru viitorul ei. Iată ce a povestit Andreea pentru revista Tango:

„Când eram în anul întâi, un coleg din liceu mi-a zis că se face o televiziune particulară și se caută reporteri. Așa am ajuns la Soti. Vartan Arachelian făcea interviurile cu jurnaliștii. Îmi era frică, mi se părea sever și foarte serios. Mi-a zis să merg să dau o probă în camera de alături. Acolo mi-au dat un ziar, m-au pus la o masă și mi-au zis: citește! Am citit ca la serbare.

image
Andreea Esca avea părul lung pe atunci

Când am ieșit, era Marilena Rotaru pe hol, ea era producătoarea din seara aceea. M-a întrebat: tu ai fost acum înăuntru și ai dat probă? Poți să rămâi diseară să ne prezinți și nouă știrile? Și așa am început. Eu eram venită de acasă, cu un pulover de la mama, pe gât, cu părul lung, nu mă coafam, nu mă fardam. Așa am intrat și am prezentat știrile prima dată în viață”, a povestit Esca.

image
Andreea Esca avea părul lung pe atunciFoto: Arhivă

Când a intrat pentru prima oară într-un studiou de televiziune, de unde, de altfel, nu a mai plecat, Andreea Esca avea 19 ani, iar de când face această meserie 27! Între timp, vedeta s-a căsătorit și are doi copii- Alexia (19) și Aris (16) și, chiar dacă familia este pe primul loc, marea ei dragoste rămâne tot televiziunea.

„Nouăsprezece ani aveam! La ora douăsprezece noaptea m-a pus la o masă cu alți oameni, toți ca la plenară și fiecare zicea câte ceva, ca la o serbare… Pe urmă ni s-a spus că o să ne sune cineva și eu am plecat, convinsă că nu mă mai sună nimeni. Dar a doua zi m-au sunat și, din ziua aceea, asta fac”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
prodan (2) jpg
andreea marin si cove jpg
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
George Simion FOTO Inquam Photos/George Călin
image
image
image
image
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg