Cum arată casa sărăcăcioasă care l-a inspirat pe Mugur Mihăescu să fie Leana din Vacanța Mare: „Secretul vieții mele”

Ultima actualizare:

„Vacanța Mare”, unul dintre cele mai iubite seriale românești de comedie, i-a ținut pe români lipiți de micile ecrane ale televizoarelor ani la rândul. Mugur Mihăiescu, actorul care a interpretat-o pe Leana, și-a vizitat recent satul natal, Sadova, și a revăzut casa în care care i-a oferit inspirația personajului Leana din „Vacanța Mare”. 

Actorii din „Vacanța Mare” / foto: Social media
Actorii din „Vacanța Mare” / foto: Social media

Mugur Mihăiescu a devenit cunoscut prin prisma serialului care l-a consacrat atât pe el, cât și pe alți actori. Acum, după zeci de ani de zile, se reîntoarce cu drag în Sadova și împărtășește cu fanii săi emoțiile care îl încearcă. 

Mugur Mihăiescu: „Vreți să vă arăt copilăria mea?”

Pe contul său de TikTok, Mugur Mihăiescu le-a arătat celor care îl urmăresc de ani de zile casa din Sadova care l-a inspirat să devină personajul Leana. 

„Măi fraților, e un singur lucru pe care nu l-ați știut despre mine. Uite, vi-l spun acum, secretul vieții mele, habar nu l-ați avut. Vreți să vă arăt copilăria mea, unde a fost casa lui Leana?

Uite, frate, sunt la Sadova, și în spatele meu e casa lui Leana. Acolo, pe dealul ăla, stătea ale fii-sa la care țipa ea. Pe ulița aia, peste pârâul ăla veneam eu în fiecare zi, băteam doi kilometri jumate la școală, pe jos. Și dacă v-ați întrebat vreodată de unde am avut inspirația, uite de la casa asta”, a transmis Mugur Mihăiescu, în videoclipul postat pe TikTok. 

Mugur Mihăiescu: „Lumea mă strigă Leana”

În trecut, cel care a interpretat-o pe Leana, personaj tipic satului românesc oltenesc, mărturisea că oamenii îl opresc pe stradă și îl strigă pe numele ei. 

„Sunt oprit şi lumea mă strigă «Leana». Dacă am creat asemenea personaj puternic, nu am decât să mă bucur că au rezistat atât timp. Şi sper să reziste cât mai mult”, a spus Mugur Mihăescu.

La rândul său, actorul Radu Pietreanu, cel care l-a interpretat pe Costel, mărturisea în trecut, în timpul filmărilor serialului, ce a însemnat pentru el rolul care l-a consacrat. 

„Am fost crescut într-o mansardă, nu am fost lăsat afară, nu am văzut ţărani niciodată. Am văzut numai medici şi filosofi! (râde). Ce naiba!?... Dacă pui o cameră de filmat într-un sat, nici nu trebuie să mai scrii scenariul. Dai „REC” şi laşi să meargă! Ies nişte scenarii mai bune decât ale noastre. Noi nu facem nimic în plus decât să imităm nişte personaje şi situaţii din minunată noastră Românie rurală”, a spus Radu Pietreanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
2 soti britanici si au dat demisia au vandut casa au cumparat sat intreg franta 910120 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net