Cum arată în realitate Firicel din “Las Fierbinţi”


    Firicel e cel mai bun prieten al lui Celentano din "Las Fierbinţi"Foto: Pro TV
Firicel e cel mai bun prieten al lui Celentano din "Las Fierbinţi"Foto: Pro TV

Fanii serialului “Las Fierbinţi” îl ştiu pe Firicel datorită prieteniei lui cu Celentano, dar şi pentru râsului lui molipsitor. În realitate, actorul Toma Cuzin nu seamănă deloc cu personajul căruia în dă viaţă.

Marţi seara, la Le Chateau a avut loc Gala TV Mania Stars. În cadrul evenimentului organizat de revista TV Mania, au fost decernat mai multe premii, iar printre cei care au primit un trofeu s-a aflat şi actorul Toma Cuzin, din serialul “Las Fierbinţi” de la Pro TV. Lui Toma i-a fost înmânat premiul special din partea TV 1000 pentru carieră.

Toma Cuzin a fost prezent marţi seară la gala TV Mania Stars
Toma Cuzin a fost prezent marţi seară la gala TV Mania Stars

Actorul nu mai avea nimic din aerul personajului de la sat, îmbrăcat sărăcăcios, cu pălărie pe cap şi cu un râs molipsitor. Toma nu a fost prea vorbăreţ şi a mulţumit pentru premiu, doar pentru a coborâ imediat de pe scenă. El şi-a explicat gestul, spunând că nu este monden de felul lui. 

A avut numeroase meserii diferite înainte de a ajunge actor

Toma Cuzin s-a născut pe 1 iunie 1977 în Gorj şi a copilărit la Peștișani, acolo unde și-a cunoscut soția. Până să devină actor a fost miner, dansator, agent imobiliar, dar și bucătar. Acum joacă în piese la Teatrul Mic din Capitală, în filme şi în seriale precum “Las Fierbinţi”, apare în reclame şi participă la festivaluri naționale și internaționale.

Meseriile pe care le-a practicat cu mare plăcere l-au ajutat foarte mult în cariera de actor de mai târziu. Artistul vorbește cu uşurinţă despre lucrurile frumoase din carieră și recunoaște că nu ar da pentru nimic în lume această meserie. Chiar dacă este foarte prost plătită în România, Cuzin recunoaște că aplauzele din sală, după fiecare spectacol, compensează totul, chiar şi oboseala, sau îngrijorarea pentru ce va fi mâine, „într-o lume în care artiștii sunt doar niște oameni talentați și atât, pe care statul nu dă doi bani”, aşa cum a declarat într-un interviu.

Actorul a jucat în câteva seriale precum “Las Fierbinţi” şi “Tanti Florica”, dar şi în pelicule de succes, precum “Perfect sănătos”, “Aferim!”, “Bucureşti Non Stop” sau “Comoara”. 

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
inna sexy jpg
horoscop jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței