Cum arată Mirela Oprișor la 50 de ani. Cât de diferită este de Aspirina din „Las Fierbinți”. FOTO

Ultima actualizare:

Faimoasa actriță din serialul românesc „Las Fierbinți” împlinește onorabila vârstă de 50 de ani. O fotografie postată pe Facebook, demonstrează că trecerea anilor nu își lasă amprenta asupra chipului ei, iar noul look al vedetei, conturează o altă persoană, față de cea pe care românii o văd de mai bine zece ani de zile pe micile ecrane. 

Cum arată Mirela Oprișor, la 50 de ani / foto: captură Pro TV
Cum arată Mirela Oprișor, la 50 de ani / foto: captură Pro TV

Mirela Oprișor are apariții rare în mediul online, însă și atunci când postează un eveniment important din viața ei, admiratorii au grijă să o complimenteze pe măsură. Iată cum s-a afișat Aspirina din „Las Fierbinți”, cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani. 

Mirela Oprișor radiază de fericire! 

Cu zâmbetul larg pe buze, un tort care celebra împlinirea încă unui an din viața sa și înconjurată de baloane și multă fericire pe care o emana, actrița a împărtășit cu fanii ei din social media această zi importantă din viață. 

Mirela Oprișor a împlinit 50 de ani / foto: Facebook
Mirela Oprișor a împlinit 50 de ani / foto: Facebook

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu, poveste de dragoste desprinsă din filme 

Iubita actriță și scenaristul serialului în care ambii activează trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care se întinde pe o durată de mai bine de 18 ani. Cei doi s-au cunoscut pe holurile facultății. 

„M-am întâlnit cu soțul meu la facultate datorită examenului. Când eram la ultima etapă, m-au întrebat la examen ce monolog aveam. Mi-au spus să uit tot ce pregătisem și să-mi aleg o poză din câteva poze ale celorlalți candidați, să mă duc pe scaun și să mă gândesc că acel băiat este iubitul meu aflat în armată.

Urma să-i spun monologul gândindu-mă la acest scenariu. Eu l-am ales atunci pe bărbatul meu. Când m-am întâlnit cu el pe culoarul facultății, i-am spus că îi zisesem un monolog și așa a început povestea noastră”, povestea în urmă cu ceva timp Mirela Oprișor, într-un interviu viva.ro

Parteneri

image
image
image
image
image
image
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
image
actualitate.net
image
actualitate.net