Cum arăta Oana Roman în adolescență. Poze rare cu părinții ei, Petre și Mioara Roman, din vremea în care se iubeau

Ultima actualizare:

    Oana Roman și tatăl ei, Petre Romanfoto: arhivă personală
Oana Roman și tatăl ei, Petre Romanfoto: arhivă personală

Oana Roman se bucură acum de o popularitate vizibilă, atât la televizor, cât și în mediul online. Fiica fostului premier Petre Roman își ține mereu fanii la curent cu viața ei, iar recent a umblat la albumul de familie, de unde a scos poze nemaivăzute până acum.

Oana Roman (44 de ani) a trăit de curând o bucurie, după ce tatăl ei a vizitat-o acasă, fiind pentru prima dată cănd Petre Roman ajunge să vadă vila în care fiica lui s-a mutat în 2019. Iată că relația cu părintele ei pare că s-a mai îmbunătățit, însă sunt răni care se vindecă greu, după cum însăși Oana a povestit în cadrul interviului cutremurător acordat lui Mihai Morar. În urmă cu ceva timp, pe fondul nostalgiilor, dar motivată și de interesul fanilor ei de pe Instagram, Oana a umblat în albumul foto al familiei și a arătat imagini cu ea copil, cu ea în adolescență, dar și poze cu părinții ei, din vremea în care se iubeau și formau o echipă în politică și o familie acasă.

Viața nu a fost mereu roz pentru Oana Roman. Fiica lui Petre Roman a recunoscut că s-a confruntat cu depresia încă de la vârsta de 13 ani. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, vedeta, acum în vârstă de 44 de ani, și-a deschis sufletul și a povestit despre traumele din copilărie.

Oana Roman, amintiri dureroase din copilărie: "Dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă"

”Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai achimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine”, a spus Oana Roman.

image
image
image
image
image
image
dan ursa jpeg
gabriela cristea emisiun jpg
bruce willis talullah instagram jpg
elena Gheorghe adela popescu instagram jpg
dana Budeanu maurice munteanu jpg
banner gina pistol smiley png