Cum arătau mirese cele mai frumoase vedete ale anilor '90!

Ultima actualizare:

    Luminița Anghel și Marcel Pușcaș au făcut cununia în anul 2000
Luminița Anghel și Marcel Pușcaș au făcut cununia în anul 2000

De când lumea, cu toții ne holbăm la mirese, iar dacă acestea mai sunt și vedete, atunci interesul e și mai mare. Click! te invită să tragi cu ochiul la cele mai frumoase nunți mondene.

În anii '90, când nu existau Facebook și Instagram, vedetele își puneau fotografiile de familie la loc de cinste, în albume foto din hârtie. Azi, în era în Internetului, aceste poze sunt de neprețuit.


    Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu s-au căsătorit în 1993
Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu s-au căsătorit în 1993

Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu

Silvia Dumitrescu (57 de ani) s-a căsătorit cu compozitorul Florin Ochescu în urmă cu 24 de ani, pe când era gravidă în patru luni cu băiețelul lor. "Eu și Florin ne-am cunoscut la o petrecere, unde eu am dansat cu foarte mulți colegi... El m-a urmărit toată seara, să vadă cu cine dansez, să se dumirească dacă sunt, cumva, cuplată cu vreunul dintre ei. Eu mă maimuțăream acolo, făceam ca toate alea, el era om serios, dar s-a legat așa, o discuție, în timpul dansului și am schimbat un număr de telefon... Ne-am împrietenit. Adică el era amicul meu cel mai bun și eu îi povesteam: uite cum se dă la mine cutărică, uite ce mi s-a întâmplat”, ne povestea solista. "Până la relația cu Florin și până să-l cunosc pe Florin am mai fost căsătorită cu Mircea Dumitrescu și după aia am mai avut așa, câteva prietenii, dar îmi pierdusem orice speranță”, mai spune Silvia.


    Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au bifat 18 ani de mariaj
Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au bifat 18 ani de mariaj

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

Într-un interviu acordat revistei “Tango”, Anca Țurcașiu (46 de ani) a povestit despre relația eșuată cu Gigi Gheorghiu, colegul ei de breaslă, dar și despre mariajul cu medicul Cristian Georgescu: “Relaţia mea cu el (n.r. cu Gigi) a durat vreo patru ani. Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare. Şi atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică”. Totul avea însă să se năruiască atunci când artista a aflat că marea ei dragoste a înşelat-o. Dar tocmai această poveste urma să-i scoată în cale alesul. “Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri”, şi-a amintit Anca. Aici l-a cunoscut pe Cristi Georgescu, cu care avea să se căsătorească în 1998.


    Luminița Anghel a fost și vedetă de copertă cu rochia de mireasăfoto: Unica
Luminița Anghel a fost și vedetă de copertă cu rochia de mireasăfoto: Unica

Luminița Anghel și Marcel Pușcaș

Chiar dacă mariajul lor nu a rezistat, Luminița Anghel (48 de ani) și Marcel Pușcaș au fost o atracție pentru presa mondenă. Asta pentru că, în ziua nunții, Luminița a ales să poarte o rochie atipică, șocantă pentru mulți, de culoare albastră. Solista și impresarul sportiv s-au cunoscut în 1996, s-au căsătorit în anul 1999 și au divorțat în 2003. Luminița a mai fost căsătorită cu Dragos Anghel, fiul fostul sef al clubului Dinamo, Vasile Anghel, iar acum are o căsnicie fericită cu Silviu Dumitriade.


    Așa arătau Elena Cârstea și Glenn în 2006, în ziua nunții
Așa arătau Elena Cârstea și Glenn în 2006, în ziua nunții

Elena Cârstea și Glenn Muttart

De un deceniu încoace, Elena Cârstea (54 ani) duce o viață liniștită peste Ocean, alături de soțul ei, americanul Glenn Muttart (54 ani). După mai multe relații eșuate, cântăreața a plecat în SUA, unde în 2006 s-a căsătorit cu Glenn, de profesie avocat. Cei doi locuiesc în Florida, departe de showbiz-ul tumultuos de la noi. Elena nu a plecat cu „mâna goală” din România, ci le-a luat și pe fetele ei, pe care le-a înfiat de mici, Sanda (19 ani) și Adriana (16 ani).


    Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt căsătoriți de 11 ani
Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt căsătoriți de 11 ani

Monica Davidescu și Aurelian Temișan

În iunie vor sărbători 11 ani de căsnicie și 22 de când sunt împreună. Monica Davidescu (44 de ani) și Aurelian Temișan (44 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Sunt părinții unei fetițe de 7 ani, Dora Maria.


    Andreea Esca și Alexandre Eram au făcut nuntă în anul 2000
Andreea Esca și Alexandre Eram au făcut nuntă în anul 2000

Andreea Esca și Alexandre Eram

Știrista de la PRO TV și-a cunoscut alesul, pe Alexandre Eram (47 de ani), în urmă cu 20 de ani. În 2000 au făcut nuntă mare, la care a venit toată crema high-life-ului dâmbovițean. Au împreună doi copii, Alexia (16 ani) şi Aris (13 ani).


    Maia Morgenstern s-a măritat cu Dumitru Băltățeanu după numai un an de relație
Maia Morgenstern s-a măritat cu Dumitru Băltățeanu după numai un an de relație

Maia Morgenstern și Dumitru Băltățeanu

Exact acum un doi ani, Maia Morgenstern (54 de ani) se despărțea de cel de-al doilea soț, medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu, după 13 ani de mariaj. Maia Morgenstern și medicul Dumitru Băltățeanu s-au cunoscut în anul 2000, în Marsilia (Franța), când actrița se afla în turneu cu Teatrul Bulandra. Neurochirurgul, un mare admirator de-al ei, lucra pe atunci la un spital francez. A fost la spectacolul ei și a îndrăznit să o abordeze după reprezentație. Cei doi s-au căsătorit de Crăciun, după un an de relație. Primii zece ani de mariaj au fost lapte și miere, artista mărturisind frecvent cât de îndrăgostită este de soțul ei. „Când ne-am cunoscut, a fost atâta comunicare între noi, atâta nevoie unul de celălalt… Ne-a fost sete unul de altul”, a declarat Maia, pentru revistatango.ro. Pentru aceeași publicație, actrița mai spunea: „Sunt geloasa si pe aerul pe care-l respira barbatul meu”. Cu toate acestea, în 2012 Maia și medicul se aflau în pragul divorțului. Au încercat să-și salveze căsnicia, au plecat într-o vacanță romantică, o a doua lună de miere, dar eforturile au fost în zadar. Au divorțat la notar în februarie 2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net