Cum au decurs filmările pentru X Factor în timp de pandemie. Dani Oțil: „Toată lumea a purtat mască, era obsesia măştii”


    Răzvan și Dani au vorbit despre experiența filmărilor pentru X Factor în timp de pandemieFoto: Arhivă personală
Răzvan și Dani au vorbit despre experiența filmărilor pentru X Factor în timp de pandemieFoto: Arhivă personală

După ce Antena 1 a trebuit să oprească filmările de la „Te cunosc de undeva” și să pună pe pauză și noua emisiune a lui Nea Marin, după ce mai multe vedete implicate în cele două proiecte s-au îmbolnăvit de coronavirus, iată că, momentan, totul merge bine la „X Factor”.

Prezentatorii Răzvan Simion și Dani Oțil au dezvăluit detalii din culisele filmărilor, explicând că au găsit o atmosferă complet diferită față de ceea ce erau obișnuiți, având în vedere restricțiile impuse de măsurile de siguranță împotriva coronavirusului. Totuși, cei doi au explicat că filmările au decurs bine și că regulile au fost respectate, astfel că echipa este în prezent „sănătoasă”.

„Experimental – cred că acesta este cuvântul care defineşte X Factor sezonul 9, într-un an în care Antena 1 este singura televiziune din Europa ce produce acest show”, a declarat prezentatorul Dani Oțil.

„Ne-au lipsit îmbrăţisările, strângerile de mână, dar am strâns poveşti emoţionante, hazlii şi deloc de ignorat. Noi când am discutat despre noul sezon nu ştiam de pandemie.

De-asta cred că marele câştig al acestui proiect, sincer, în tot ce înseamnă producţie de televiziune, este că, deşi am rulat mulţi oameni, toată lumea a purtat mască, era obsesia măştii, de la machiaj şi operator la luministul din fundul sălii, s-a luat temperatura, s-a dezinfectat, s-a păstrat distanţa, au existat culoare special amenjate şi nu a fost public pe scaune în formula clasică. Deci noi am demonstrat că se poate, iar asta dă o speranţă în domeniu, pentru că lumea e foarte speriată”, a mai spus acesta.

De asemenea, Răzvan și Dani au continuat să filmeze și pentru matinalul lor în perioada în care au fost organizate audițiile pentru X Factor. „La filmări am regăsit un spaţiu familiar, o parte din echipă deja cunoscută de ani de zile, dar un mediu cel puţin ciudat, având în vedere noile condiţii şi restricţii.

Erau peste 10 ore de X Factor, mai pune 4 de Neaţa şi cam astea au fost două săptămâni pentru noi, începutul lui iulie. Dar am avut şi zile mai complicate în anii trecuţi, cu durate mai mari de filmări, cu călduri mai mari, mai mulţi concurenţi, fiindcă nefiind pandemie, lucrurile decurgeau altfel. Anul acesta, au fost triaţi, bine structuraţi în program. Iar noi cunoşteam flow-ul, pentru că totuşi, din 9 sezoane, 8 sunt ale noastre”, a declarat  și Răzvan Simion. 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu