Cum decurge sarcina Ioanei Dichiseanu

image
Ioana Dichiseanu foto: Dorin Constanda

Ioana Dichiseanu e în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. Tânăra mămică a vorbit despre sarcină într-un interviu exclusiv pentru Click!

  • Ioana, felicitări! Cum te simți și cum decurge sarcina? Peste cinci luni vei deveni mămică.

Ioana Dichiseanu: ”Am intrat în 4 luni, am avut grețuri, așa ușor, cât să simt că sunt însărcinată. Mai precis am reacționat la toate mirosurile. A fost un pic mai greu din alt punct de vedere, am avut crampe și ușoare dureri. Acestea m-au cam speriat și am stat numai în pat.

  • Cum au reacționat ai tăi? Tatăl tău care-ți spune ”mon bijou” se pregătește pentru încă o comoară.

I.D.: Tata a fost în culmea fericirii. I-am spus, ”tată, sunt însărcinată”, iar pe mama am sunat-o și i-am spus ”pregătește-te să devii mămăiță”, și numai așa o tachinez.Cum vei naște? Majoritatea optează pentru nașterea naturală.I.D.: Aici voi fi condamnată pentru că am optat pentru cezariană, însă am făcut asta pentru că am auzit că se întâmplă lucruri neplăcută la nașterea naturală. În primul rând, copilul poate suferi, ție ca mamă ți se pot întâmpla multe din punct de vedere medical, apoi psihic. Nu cred nici în mitul că te poți reface mai repede. în plus, sunt sub supravegherea uni medic minunat, e vorba de doamna doctor Rodica Cristian, și dânsa din start a spus cezariană. Sunt mai micuță în bazin, dar și dorința mea a contat. Și mama mea a făcut cezariană

  • Arăți foarte bine. Parcă te-ai dat jos de pe podiumul de modă. Te-ai îngrășat vreun gram?

I.D.: Nu am cântar acasă, nu mă cântăresc, în schimb îmi dau seama pe haine, văd că, deocamdată, îmi vin și hainele pe care le purta acum câțiva ani. În schimb, alte părți au început să ia proporții, spre fericirea bărbatului.

  • Ai pofte? Mănânci ceva anume?

I.D.: Nu am ceva anume, am același pofte pe care le aveam și înainte. Spre exemplu, dacă îmi este poftă de ciocolată optez pentrut ciocolată raw vegană sau un pătrățel de ciocolată amăruie, dacă îmi e poftă de sărat, atunci mănânc niște roșii cu humus. Încerc să mănânc sănătos.Sport mai faci?I.D.: Din ziua în care am aflat că sunt însărcinată, nu am mai făcut niciun fel de sport, niciun pic de mișcare. Am întrerupt de teamă. Am stat mai mult în pat, dar în momentul în care doamna doctor îmi va da ok-ul, mă voi apuca de niște mișcări ușoare.

  • Când o să devii mămică? Se va naște în aceeași zodie cu tine? Aţi cumpărat ceva pentru copil?

I.D.: La sfârșitul lui septembrie e programată nașterea, o să fie o balanță, într-adevăr. Nu am cumpărat nimic încă, dar avem suficient timp. 

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
Masina in apă gasita in localitatea Unirea foto bistriteanul ro jpeg
Jake Sullivan
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg