Cum i-a schimbat Danei Războiu viața o ceartă cu Dan Negru


    Dana Războiu Foto: Arhivă personală
Dana Războiu Foto: Arhivă personală

Dana Războiu a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, cum a ajuns să-și schimbe job-ul în televiziune pe care îl avea în Timișoara, fiind sunată să prezinte ulterior Jurnalul Național, la București. Aceasta a susținut că, printre altele, o ceartă cu Dan Negru a fost printre factorii care au contribuit la ascensiunea carierei sale, iar pentru acest lucru îi va rămâne îndatorată prezentatorului TV.

Dana Războiu a povestit cum o ceartă cu Dan Negru a ajutat-o în carieră. Invitată în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, difuzată la Antena Stars, Dana Războiu a dezvăluit că în trecut a existat o ceartă pe care a avut-o cu Dan Negru, care, consideră ea, a fost un impuls necesar care a ajutat-o să se descurce mai bine în momentul în care a intrat pe post în direct. Dana Războiu consideră că cearta cu Dan a făcut-o să prezinte mult mai bine știrea respectivă, din cauza adrenalinei, iar acest lucru i-a determinat pe cei de la televiziunea din București să îi ofere un post în Capitală. 


    Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

„Pot să spun că îi datorez şi lui (Dan Negru n.r.) mutatul meu la Bucureşti. Eram amândoi colegi la TVR Timişoara. El venea din radio. Eu lucram la ştiri şi fuseseră inundaţii în Banat şi am făcut materiale despre inundaţii în fiecare zi şi seara intram în direct cu materialele făcute de mine pe jurnalul principal al TVR-ului de seară. În prima zi eram în cabina de machiaj şi a venit Dan Negru, stătea sprijinit de tocul uşii, iar eu mă machiam şi a început să comenteze că ceva la machiaj nu îi plăcea. În fine, m-a iritat. Eu l-am dat afară, el nu a vrut să iasă, am ajuns să ne certăm..

Cert este că eram plină de adrenalină din cauza faptului că avusesem această ceartă cu un coleg care era Dan şi am intrat pe post în direct plină de adrenalină şi am fost o foarte bună prezentatoare. Ştiam exact despre ce vorbeam, dar eram şi într-o stare de aia de agitaţie, eram foarte hotărâtă. Şi, pentru ca eram atât de furioasă, cei de la Bucureşti m-au sunat după aceea şi m-au chemat să prezint jurnalul naţional. Aşa că îi mulţumesc lui Dan, i-am mai mulţumit după aceea, ne-am împăcat, evident!”, povesteşte Dana Războiu, conform Spynews.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
vedete jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul