Cum îi cere scuze Zăvo mamei după ce ani întregi s-au certat la tv

image
Oana Zăvoranu, mesaj emoţionant pentru mama eiFoto: Click!

Oana şi Marioara Zăvoranu au îngropat securea războiului de când bruneta a divorţat de Pepe. Ani întregi au fost la cuţite, însă acum bruneta regretă amarnic perioada în care se certa cu mama ei la televizor. De trei ani cele două se înţeleg de minune, iar vedeta are mare grijă să nu o mai supere pe femeia care i-a dat viaţă.

Oana şi mama ei au fost certate şapte ani. Cele două şi-au spălat rufele murdare la televizor în emisiuni, iar conflictul lor părea fără sfârşit. În anul 2011, cele două s-au împăcat. Doborâtă de scandalul cu vrăjitoarele, în care Oana este implicată de ani întregi, Marioara Zăvoranu s-a internat în spital, cu probleme grave de sănătate. În cadrul unei emisiuni tv, Zăvo i-a urat mamei sale «La mulţi ani!» şi i-a povestit cu ochii în lacrimi că i-a fost frică de vrăjitoare şi de aceea a scris mesajele prin care îi dorea moartea. Impresionată şi uimită de gestul Oanei, Marioara i-a promis că o va ajuta în lupta cu ele.

image
Oana şi mama ei sunt foarte apropiate de când s-au împăcat

"În sfârşit, în viaţa mea, după ploaie a răsărit soarele strălucitor pe toate planurile.Te iubesc mama, te preţuiesc enorm, aş fi dat orice să mai fie tata ca să mai putem fi acea familie superbă împreună, care daca am fii fost, nimic şi nimeni nu ne stătea în cale...a venit rândul meu acum să fii «regina» mea şi să te răsfăţ cu surprize aşa cum meriţi tu....Am fost orbită de un individ obscur şi intrigant, care nu m-a lăsat să te iubesc aşa cum trebuia, dar acum mă uit la tine şi îl vad din ce în ce mai mult pe tati....ştiu cât zbucium este în inima ta, poate uneori doar pentru că aşa sunteţi voi mamele, dar acum te voi face pe zi ce trece mai mândră ca m-ai purtat nouă luni în pântecele tale. Iubiti-vă părinţii cât timp îi aveţi pe pământ şi faceţi în viaţă numai ce simţiţi şi când simţiţi. Am multe pe cap, am mai multe ca oricând care mă macină şi mă consumă enorm, pentru că depind numai şi numai de mine. Nu am voie să fac greşeli, nu îmi mai permit eu mie însămi să o mai fac, au fost destule clipe irosite în van, iar eu m-am născut într-o familie de  «Smekeri» aristocraţi şi învingători...te iubesc mama, mai mult decât ştii tu, te ador tatăl meu iubit acolo unde eşti!", a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

Relaţia celor două s-a consolidat, un an mai târziu, după ce Oana Zăvoranu s-a aflat într-un moment critic. Marioara a fost îngrijorată de starea de sănătate a fiicei ei după ce Oana a luat o supradoză de medicamente şi a fost dusă cu ambulanţa de urgenţă la spital.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
Explozie produsa de doborarea unui SU 3o rusesc Captura Twitter jpg
negociere banca clienti csalb
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg