Cum l-a făcut Brigitte pe asociatul ei să se îndrăgostească nebuneşte de ea


    Brigitte şi Corneliu sunt împreună de câteva luni Foto Instagram
Brigitte şi Corneliu sunt împreună de câteva luni Foto Instagram

Brigitte Năstase este o femeie liberă şi are undă verde să-şi trăiască povestea de dragoste cu noul ei iubit fără să se mai ascundă. Bruneta a divorţat miercuri de Ilie Năstase după un proces scurt, în urma căruia ea a păstrat numele tenismenului şi afacerile pe care le-a demarat în timpul căsniciei. Una dintre ele este şi magazinul din mall la care este asociată chiar cu bărbatul care s-a îndrăgostit nebuneşte de ea.

Brigitte Năstase (41 de ani) şi Corneliu Oană (34 de ani) sunt într-o relaţie amoroasă de acum două luni, de când bruneta nu mai contenea cu scandalurile cu Ilie Năstase. Mereu abătură şi tristă, femeia de afaceri şi-a găsit un umăr pe care să plângă, iar asociatul ei a fost bărbatul potrivit la locul potrivit. Tânărul a povestit cum s-a îndrăgostit de ea şi ce îşi doreşte de la actuala lui iubită.

Corneliu a trecut şi el prin momente nu tocmai roz
Corneliu a trecut şi el prin momente nu tocmai roz

"Amândoi am trecut printr-o perioadă grea. Şi eu am avut nevoie de sfaturi, pe care ea mi le-a dat. Înainte să fim iubiţi, am fost prieteni, dar eu cred că am fost de mai demult îndrăgostit de ea. Ştiind că este o femeie căsătorită, nu mi-am făcut mari speranţe. Este o femeie frumoasă, purernică cu un simţ bun al afacerilor, care mi+a inspirat încredere să mă asociez cu ea. Prima noastră întâlnire a fost la biserică. Ea mi-a spus să-mi rezerv o seară pentru asta şi am ascultat-o. Domnul Ilie Năstase m-a confruntat de două ori, dar eu m-am pus şi în situaţia lui şi am înţeles reacţiile lui. Au fost ale unui om gelos. Au fost nişte replici acide de faţă cu foarte multă lume. Oricât de mult încercau ei să se împăace şi oricât de mult s-au iubit, acum îşi făceau foarte mult rău, iar ea era mai mereu supărată. Când a început să vorbească mai mult, ne-am apropiat. Apoi am plecat în vacanţă. Aveam amândoi nevoie să ne încărcăm bateriile. Sentimentele mele pentru ea sunt mai puternice de la o zi la alta şi sunt singur că dacă va fi ceva mai mult va veni natural", a povestit tânărul la Antena 1. 

Ilie Năstase şi Brigitte au divorţat miercuri după o relaţie de 8 ani, ultimii doi dintre ei fiind marcaţi de infidelităţi de ambele părţi.      

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg