Cum l-a încins iubita pe Nick Rădoi pe balcon, la hotel - VIDEO EXCLUSIV

image
Miliardarul şi logodnica lui, Mădălina Apostol, au fost surprinşi de Click! sărutându-se cu patimă

Căldura i-a încins şi la propriu, şi la figurat pe Nick Rădoi (52 de ani) şi proaspăta sa logodnică, Mădălina Apostol (29 de ani). Aflaţi la mare weekend-ul trecut, afaceristul şi bruneta nu s-au mai abţinut şi au dat frâu liber sentimentelor. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi în timp ce se giugiuleau.

E cel mai bogat român din America, cu o avere estimată la 30 de milioane de dolari. Nick Rădoi a devenit celebru pentru faptul că are mână largă şi inimă mare, iar femeile se amorezează pe loc de el, însă o brunetă a reuşit după numai două luni să pună „lacăt” pe el. După ce a cerut-o de soţie, iar ea a acceptat, milionarul a dus-o pe Mădălina Apostol pe Litoralul românesc pentru a petrece primul lor weekend în calitate de logodnici.

Primul weekend, dar şi ultimul pe acest an, întrucât săptămâna aceasta afaceristul urmează să plece în America, aşa că a vrut să marcheze într-un mod original despărţirea de iubită. Astfel, îmbătaţi de fiorii amorului, Rădoi şi viitoarea lui soţie nu au mai putut să se abţină şi au dat frâu liber sentimentelor.

Cazaţi la etajul patru al unui hotel de lux din Mamaia, aceştia au început să se sărute şi să se îmbrăţişeze în faţa geamului camerei cu vedere la plajă, o panoramă care te îmbie la nebunii. Părea un joc al inocenţei, căci milionarul încerca să-şi cucerească febleţea cu gesturi tandre, apoi a cuprins-o cu braţele sale largi şi a sărutat-o pe ceafă. Îmbătaţi de fiorii amorului, cei doi porumbei au simţit nevoia de aer, aşa că şi-au continuat jocul pe balcon.

După o altă serie de sărutări fierbinţi şi mângâieri ce prevesteau o scenă ruptă din filmele romantice, Rădoi şi logodnica lui s-au gândit că locul, dar şi ora ar fi prea riscante, aşa că au preferat să se refugieze în dormitor. Din imaginile surprinse de fotoreporterii Click! se vede clar că cei doi se iubesc foarte mult, iar bruneta a reuşit să-l facă pe Nick să nu mai aibă ochi pentru altă femeie. Drumul lor până la altar pare destul de scurt, aşa că nu ne-ar mira ca în viitorul apropiat cei doi să anunţe nunta.   

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png

Cadouri scumpe pentru logodnică

După 3 ani de la ultima vizită în România, Nick Rădoi a revenit pe plaiurile mioritice de dragul Mădălinei, cu care e împreună de două luni. De când a sosit în ţară, afaceristul a „spart” nici mai mult nici mai puţin decât 65.000 de dolari şi 100.000 de euro. Primele mii de euro s-au dus pe hainele achiziţionate de la magazinul iubitei lui Bogdan Stelea, Laura Alistar, dar şi pe alte cumpărături de lux, iar 35.000 de dolari s-au dus pe cheful organizat cu ocazia aniversării iubitei, în clubul Le Gaga. Alţi 100.000 de euro s-au dus pe apartamentul pe care i l-a făcut cadou Mădălinei.

simeon stalpnicul png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
andreea mantea 2 JPG
6 baza 1 garsoniera jpg
politia drone jpg
George Simion protest AUR Piața Victoriei FOTO Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png