Cum reușește Ramona Bădescu să rămâne tânără: ”Dimineața obișnuiesc să...”

Ultima actualizare:

    Ramon Bădescu a împărtășit secretele care o ajută să fie mereu într-o formă de zile marifoto: Facebook
Ramon Bădescu a împărtășit secretele care o ajută să fie mereu într-o formă de zile marifoto: Facebook

Ramona Bădescu (48 de ani) este una dintre cele mai frumoase vedete de de la noi din țară. Multă lume se întreabă cum reușește să se mențină, deși timpul trece. Actrița le-a dezvăluit fanilor secretele frumuseții sale și a oferit și câteva explicații cu privire la alimentele și metodele la care apelează pentru ca fiecare apariție a sa să fie impecabilă.

Ramona Bădescu este dovada clară că un stil de viață sănătos, format din alimentație corectă și mișcare regulată, poate sfida timpul și poate face ca acesta să nu lase urme pe chipul și trupurile oamenilor. Cum femeile sunt  interesate de estetic și caută mereu trucuri de frumusețe și metode prin care își pot păstra tinerețea, deși înaintează în vârstă, Raluca Bădescu și-a împărtășit secretele și trucurile la care apelează zilnic pentru pentru  fi mereu într-o formă de zile mari.


    Ramona Bădescu arată impecabil la vârsta safoto: Arhivă personală
Ramona Bădescu arată impecabil la vârsta safoto: Arhivă personală

Ramona Bădescu a scris un articol pe blogul său în care le-a răspuns celor care o întreabă deseori despre secretele sale de frumusețe. Chiar dacă nu pare, trucurile la care apelează nu sunt costisitoare și nici greu de pus în aplicare.

”Nu fumez, nu beau alcool, decât un pahar de vin roșu, uneori. Mănânc soia, lucruri integrale, dar nu ma chinui și nu fac excese de cantități. Îmi place să pun grâu la încolțit, să-l țin acolo 48 de ore, după care îl amestec la o salată mixtă, cu ulei, sare și condimente. Dimineața, obișnuiesc să beau apă amestecată cu câteva linguri de oțet de mere, care ajută la curățarea vaselor de sânge. Apa plată se mai poate amesteca cu sucul de la o lămâie. Am perioade în care mănânc bucățele de drojdie de bere, care e bună pentru păr,îi dă mai multă strălucire și întărește firul de păr, dar și pentru piele, o face mai catifelată. Fac și yoga și pilates, este foarte important, mă relaxează. Merg la sala de gimnastică cât de des pot, am personal trainer. Am un regim alimentar bine stabilit”, a scris Ramona Bădescu pe blogul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net