Cum s-au îmbrăcat Gina Pistol și Smiley la botezul fiicei lor


    Smiley și Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol

Weekendul acesta a fost unul special pentru Smiley și Gina Pistol, care au creștinat-o pe fiica lor, Josephine, născută pe 9 martie. Prietena cuplului, Andreea Bănică, a publicat prima imagine cu fericiții părinți, la petrecerea de botez.

Sâmbătă, Andreea Bănică și-a serbat aniversarea de 43 de ani cu prietenele la un restaurant, iar duminică seara a fost prezentă la petrecerea de botez a fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol. Deși pe social media toți invitați au fost discreți cu prezența la acest frumos eveniment din viața micuței Josephine, iată că Andreea Bănică a fost un pic mai dezinvoltă și nu s-a sfiit să facă publice imagini de la chef.

Duminică a făcut un video cu mărturiile și florile de botez, iar astăzi ea a postat o fotografie în care apare alături de soțul Lucian Mitrea și de părinții lui Josephine, Smiley și Gina Pistol.


    Smiley, Gina Pistol, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, la botezul lui Josephinefoto: Instagram
Smiley, Gina Pistol, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, la botezul lui Josephinefoto: Instagram

Gina Pistol, rochie tip ie la botezul fiicei

Cei doi au fost relaxați și îmbrăcați lejer, ca mai toți invitații, pentru că evenimentul s-a desfășurat în aer liber, la piscină. Gina a purtat o rochie tip ie, cu vedere la decolteu, și o coafură lejeră, iar Smiley nu s-a dezis de stilul său personal, casual, cu pantaloni crem largi și cămașă albă, din in. Andreea a strălucit într-o salopetă fucsia, iar Lucian a purtat o ținută casual, cu sacou și blugi. "Fericire multă, Josephine! Ți-a dat Dumnezeu cei mai buni părinți din lume care să te iubească și să te ocrotească", a scris Andreea în dreptul imaginii de la petrecerea bebelușei de trei luni. 

Citește și:

Imagini de la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol. Invitații au sărit în piscină

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în mare secret. Cum i-a dat de gol Andreea Bănică

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png