Cum se descurcă tatăl Gabrielei Cristea după ce i-a fost amputat un picior

Ultima actualizare:

    Tatăl Gabrielei Cristea se luptă de multă vreme cu problemele de sănătate
Tatăl Gabrielei Cristea se luptă de multă vreme cu problemele de sănătate

Necazurile nu se mai opresc pentru Eugen Cristea (65 de ani), tatăl prezentatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine” de la Kanal D, Gabriela Cristea. La începutul acestui an, bărbatului i-a fost amputat un picior, iar la o lună și jumătate de la operație se luptă cu gândurile negre.

Problemele de sănătate și cele pe care le are de mai bine de 20 de ani cu fiica sa nu-l lasă pe Eugen Cristea să-și găsească liniștea.

În ianuarie, tatăl Gabrielei Cristea a trecut printr-o operație de amputarea a piciorului, după un infarct. Acum, Eugen Cristea este copleșit de tristețe. “Mă ajut singur și Dumnezeu, atât. Sunt vai de capul meu, sunt distrus. Mă simt destul de rău, asta este situația. Cu un picior tăiat nu este ușor. De Gabriela vă rog eu să nu mă mai întrebați”, a declarat Eugen Cristea pentru Click!

Eugen Cristea a ajuns de urgență la spital la începutul acestui an după ce a suferit un infarct. Medicii au fost nevoiți să-i amputeze piciorul pentru a-i salva viața. Am avut al cincilea infarct, ultimul a fost cel mai puternic. Dacă doamna care este alături de mine nu era acasă, muream în casă. A dat telefon la Salvare, a venit, m-a dus la spital, dar eu nu știu nimic, nu știu cum am ajuns. Mi-am revenit din acel infarct după două săptămâni. Dacă nu-mi amputau piciorul, în următoarele ore muream", a mărturisit la vremea respectivă Cristea.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net