Cum se înțelege Virgil Ianțu cu fiica lui adolescentă: «E o perioadă dificilă»

image
Cum se înțelege Virgil Ianțu cu Iasmina, fiica lui adolescentă Foto Instagram

Virgil Ianțu a ajuns să treacă prin perioada de care se teme orice părinte, în special tații de fete: adolescența. De la fugitul de acasă, până la uși trântite și urlete, cu toții am trecut cel puțin printr-un episod tensionat cu părinții noștri. Așa cum era de așteptat, nici prezentatorul TV nu a scăpat, însă acesta susține că știe cum să comunice cu fiica lui, Iasmina, astfel încât lucrurile să se rezolve de la sine. Iată declarațiile!

Virgil Ianțu și partenera lui de viață, Roxana, sunt împreună de peste 15 ani și au și o fiică, Iasmina, însă cu toate acestea cei doi nu au ajuns încă în fața altarului. Aceștia își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

Virgil Ianțu, despre relația cu fiica lui, Iasmina

Totuși, când te afli în postura de tată, mai ales de adolescentă, mai simți nevoia din când în când să-ți împărtășești „ofurile”. Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu a dezvăluit care este relația pe care o are cu fiica sa, Iasmina, care a atins acea perioadă a adolescenței în care părinții par că ar fi cei mai mari dușmani ai noștri.

Despre problemele pe care le-a întâmpinat cu fiica lui, în vârstă de 14 ani, dar și despre soluțiile pe care el și iubita lui le-au găsit, de-a lungul timpului, moderatorul a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat publicației Formula As. „A devenit o ado­les­centă normală, care la vară va avea buletin. Are ace­leaşi probleme pe care le are orice ado­les­cent. Iar noi, părinţii, ne ţinem foar­­­­te, foarte a­proa­­pe de fe­­nomen şi de ce se în­tâm­plă cu ea: dis­cu­tăm zilnic, suntem foar­­te im­pli­caţi..

image
Virgil Ianțu, Roxana și Iasmina au petrecut Paștele în străinătate

image
Virgil Ianțu are o familie frumoasă

Mai sunt şi mo­mente ten­sio­nate, dar, din feri­cire – poate şi da­torită deschi­derii noastre şi a re­laxării noastre în discuţiile cu ea -, Iasmina nu se as­cunde de noi: ne spune ce simte, ce pro­bleme are… E o perioadă dificilă şi trebuie s-o depăşim „în echipă””, a declarat Virgil Ianțu.„Totul e să nu ne panicăm, să ne ţinem aproa­pe de copilul nostru, să fim prieteni, dar totodată să fim şi riguroşi, fermi, pentru că pericolele sunt foarte multe şi grave… Şi, nu în ultimul rând, să ne gândim că şi perioada asta o să treacă – deci există speranţă. Acum, lăsând gluma la o parte, Iasmina e o fată foarte mişto. Chiar îi mul­ţu­mim pentru felul în care e, ca om”, a mai adăugat prezentatorul de televiziune. 

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
1 bruce willis jpg jpeg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran