Cum se menține în formă Cornelia Rednic, la 49 de ani: „Pentru mine a fost întotdeauna o problemă să slăbesc"

#Exclusiv Click!

Cornelia Rednic a lăsat-o mai moale în ultima perioadă  cu delicatesele culinare, însă vedeta a început să gătească din nou pentru că sezonul dovleacului i-a readus poftele de plăcintă. Pofticioasă din fire și în același timp cu mare grijă la silueta dobândită cu greu, Cornelia Rednic păstrează un echilibru între gătit și dietă.

„Pentru mine a fost întotdeauna o problemă să slăbesc"

Cum reușește Cornelia Rednic să se mențină în formă după ce în anul 2022 a slăbit 7 kilograme cu ajutorul unei diete echilibrate? Îndrăgita artistă gătește din nou foarte gustos, însă încearcă să mănânce cât mai puțin.

„Nu e simplu să te menții în formă, mai ales atunci când deja ai 50 de ani, dar se poate cu efort. Pentru mine a fost întotdeauna o problemă să slăbesc, și asta pentru că sunt pofticioasă și în neamul nostru toate femeile sunt gospodine și ne place să gătim mult și bine și din cauza asta este mai greu să mă abțin”, a mai adăugat artista care nu mai face sport ca înainte.

„Nu prea am avut timp de sală în ultima perioadă. Obișnuiam să merg mult pe jos și făceam cam 15 kilometri pe zi, de două, maxim 3 ori pe săptămână. În ultimele săptămâni am fost mai mult plecați de acasă și nu am reușit să mai fac mișcare”, a mai completat Cornelia Rednic cu gândul că abia așteaptă să se mai recreeze puțin în aer liber.

Rețeta de plăcintă a Corneliei

Vedeta a oferit și rețeta celor care o urmăresc pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Chiar dacă este pricepută la gătit, Cornelia Rednic gustă cu măsură din preparatele sale, pentru că nu își dorește să acumuleze kilograme în plus care i-ar putea dăuna siluetei.

Pusesem lacăt pe cuptor pentru că m-a enervat foarte tare dar a venit perioada asta  a dovleacului și am o rețetă extraordinară de plăcintă cu dovleac și mi-a deschis iar apetitul să fac prăjituri și să mă împrietenesc din nou cu cuptorul. Trebuie să fiu foarte atentă pentru că există riscul să ne îngrășăm și nu e de dorit însă mâncăm puțin și bun”, ne-a mărturisit Cornelia Rednic.

Rețeta plăcintei de dovleac care face furori între prietenii și apropiații Corneliei Rednic este după cum urmează. Pentru blat este nevoie de 600 grame unt moale, 150 grame zahăr, 2 pliculețe de praf de copt stins cu oțet, vanilie după gust, 1 ou, puțină sare și aproximativ 800-900 grame făină.

Se frământă astfel un aluat și se împarte în două foi. Pentru cremă este nevoie de 3,5 kilograme dovleac dat pe răzătoare care se călește apoi la foc mediu cu 200 grame zahăr și vanilie. Se pune după aceea puțin la răcit. Se face apoi plăcintă și după ce se așează în tavă se coace la 180 de grade pentru 40-45 de minute. Cornelia Rednic a presărat migdale deasupra plăcintei cu dovleac.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gabriela cristea instagram jpg
Elena Basescu, foto Facebook jpg
amalia nastase si fiica ei emma la vorbeste lumea jpg
Saveta Bogdan, Gheorghe Turda, foto arhiva jpg
Anda Adam, Joseph, foto Instagram jpg
Roxana Ostroveanu atelier
Maia Morgenstern, foto Facebook jpg
oana roman instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net