Cum se pregătesc reprezentanții României pentru Eurovision

simeon stalpnicul png
The Humans

Concursul Eurovision a început marți seară, 8 mai, iar în urma primei semifinale s-a aflat care sunt primele țări care vor ajunge să concureze în finală. The Humans, reprezentanții României se pregătesc intens pentru ziua de joi, atunci când vor urca pe scena de la Lisabona.

Din cele 19 țări care au concurat marți, numai 10 au fost alese pentru a merge în finala de pe 12 mai. Țările care au concurat marți sunt : Albania, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Cehia, Estonia, Islanda, Israel, Lituania (în prima parte a show-ului), Armenia, Austria, Croaţia, Cipru, Finlanda, Macedonia, Grecia, Irlanda, Elveţia (în a doua parte).

The Humans, trupa care a fost votată de România pentru a ne reprezenta în cadrul celui mai cunoscut concurs european de muzică. Joi, The Humans va urca pe scena de la Lisabon, ca fiind a doua țară concurentă din semifinala de pe 10 mai.

simeon stalpnicul png
Solista The Humans și Alexander RybakFoto Instagram

Trupa a publicat mai multe fotografii pe Instagram unde le-au arătat prietenilor virtuali cât de bine se pregătesc pentru reprezentația de joi de la Eurovision.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
andrei rosu mihaela bilic png
image png
Petrescu2 jpg
Erdogan FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png
cub rona harner png