Cum se reface Maria Constantin după divorțul de Marcel Toader. Parcă a înflorit

simeon stalpnicul png

Femeie singură şi cu actele de divorţ pregătite, Maria Constantin are de ales între a plânge în pernă sau a se bucura în continuare de viaţă. A decis să meargă pe a doua variantă, chiar dacă bărbatul pe care l-a iubit, Marcel Toader, îi distruge reputaţia la TV. În weekend, blondina s-a relaxat la shopping.

N-a minţit cine a spus că o vizită la coafor sau una într-un magazin de lux reprezintă o adevărată terapie pentru femeile care suferă din dragoste. Maria Constantin (30 de ani) este cel mai bun exemplu. Aflată într-un scandal mediatic fără precedent cu soţul ei, Marcel Toader, de care şi-a dorit să divorţeze amiabil, la notar, solista de folclor a ales să fie zgârcită cu vorbele pe marginea acestui subiect, dar darnică la pungă. Iar aici ne referim strict la investiţiile pe care le-a făcut în propria imagine, blondina fiind din ce în ce mai sexy şi redevenind sosia lui Marilyn Monroe, titulatură cu care se prezentase şi la „Vocea României”, în 2014.

simeon stalpnicul png
Solista a plecat acasă cu două pungi

În weekend, vedeta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la o sesiune de cumpărături în buricul târgului, la atelierul creatoarei de modă Seila Gurdal, cea care a avut grijă să se ocupe de vestimentaţia Mariei şi în ziua în care aceasta s-a prezentat la notar, să divorţeze. Pe 13 septembrie, solista a atras toate privirile într-o rochie galben-citron, scurtă, mulată şi cu spatele gol însă, din păcate, fostul soţ i-a tras ţeapă şi nu a venit la notar. Dar să revenim la fotografiile recente, din care se vede clar că Maria nu prea suferă, ci dimpotrivă: radiază.

simeon stalpnicul png
Maria, periculos de sexy și din față, și din spate

Ea a fost condusă la ieşire chiar de Seila Gurdal, iar înainte de a-şi lua “la revedere” au mai admirat încă o dată rochiţele alese şi aranjat frumos, în punguţe. De remarcat că Maria a ieşit în oraş tot într-o rochie mulată, cu crăpătură adâncă şi pantofi cu toc cui. Reporterii Click! au contactat-o ieri, însă la telefon ne-a răspuns noul ei impresar, Cosmin Man. “Maria este bine, mănâncă o baclava şi bea o sticlă de cola rece. Se simte bine. Nu este adevarat că nu şi-a sunat copilul de ziua ei, ea vorbeşte zilnic cu baieţelul ei”, a ţinut acesta să precizeze.

simeon stalpnicul png
Maria Constantin şi Marcel Toader, pe vremea când erau fericiţi

Privind fotografiile de acum şi cele din perioada căsniciei cu Marcel Toader, Maria Constantin pare o altă femeie. Atunci nu-şi lăsa atâta piele la vedere şi, deşi purta rochii mulate, acestea nu erau nici foarte scurte, nici foarte decoltate. Pe 18 septembrie 2015, Marcel Toader (54 de ani) şi Maria Constantin deveneau oficial soţ şi soţie, însă având în vedere trecutul amoros al fostului rugbist, cu cinci divorţuri la activ, prietenii nu le prea dădeau multe şanse împreună. Iată că pronosticurile s-au adeverit, iar acum Maria şi Marcel sunt în mijlocul unui scandal conjugal uriaş, care nu face decât să le comprimită imaginea. Şi, în timp ce Maria spera să finalizeze divorţul la notar, Marcel joacă tare şi vrea să mute despărţirea la tribunal. 

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
colaj coolio png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
Avioane F-35 FOTO f35.com
mama gemeni png
image
image
image
image
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG