Cum se simte Andreea Bălan după ultima operație. «Mă lupt cu durerea fizică»

Andreea Bălan a născut pe 4 martie, însă a făcut stop cardiac din cauza unei embolii amniotice jpeg
Andreea Bălan a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală Foto Instagram

Andreea Bălan le-a oferit admiratorilor ei primele vești cu adevărat bune, de pe patul de spital. După ce în urma operației de cezariană au apărut complicații, vedeta a avut nevoie de alte intervenții chirurgicale, care au decurs bine din fericire, iar acum artista a anunțat că se simte bine și că toate hematoamele cu care s-a confruntat i-au fost extirpate.

Andreea Bălan s-a confruntat cu câteva complicații medicale după operația deloc ușoară prin care a trecut atunci când a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță a ei și a lui George Burcea, micuța Clara. Deși vedeta a avut nevoie de o intervenție chirurgicală și pe 15 martie, pentru îndepărtarea unor hematoame, aceasta a fost nevoită să se întoarcă în spital, pentru o nouă operație, din același motiv. Un hematom este o aglomerare de sânge închistat în afara vaselor de sânge, care apar prin ruperea spontană sau traumatică a vaselor capilare.

Andreea Bălan se simte bine după ultima intervenție chirurgicală, prin care i-au fost scoase hematoamele

Deși nu a scăpat de vizitele la spital, cântăreața are în continuare motive să zâmbească larg, chiar dacă se află pe patul de operație, deoarece are alături familia și fanii, care îi trimit tot felul de mesaje de încurajare, pentru care vedeta este recunoscătoare. Pentru a-și ține admiratorii la curent cu cele întâmplate în ultima perioadă, cântăreața a anunțat că s-a operat din nou în decursul zilei de vineri, 22 martie, specificând că intervenția a decurs bine și, pentru moment, toate hematoamele au fost eliminate, iar starea ei este „ok”. 

image
Andreea Bălan, la terapie intensivă după cea de-a treia operație suferită

Totuși, Andreea a mărturisit că dudrerea este mai puternică acum decât în cazul celorlalte operații. „M-am trezit, sunt ok și sunt atent supravegheată și monitorizată. Operația a decurs bine și s-au eliminat toate hematoamele. Acum mă „lupt” cu durerea fizică, deoarece această operație mă doare cât celelalte două la un loc. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și de încurajare. Mă ajută mult”, a anunțat Andreea Bălan în mediul virtual. 

Andreea Bălan, complicații după operația de cezariană 

În urmă cu doar câteva zile, Andreea explica prin intermediul rețelelor de socializare care sunt cauzele pentru care a fost nevoită să se lase din nou pe mâna medicilor. După complicata operație suferită atunci când aproape și-a sacrificat viața pentru a-și aduce fetița pe lume, starea artistei s-a agravat, aceasta confruntându-se cu hematoame. 

„În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuiesc operate și eliminate. Astfel de cazuri sunt rare și țin de anticoagularea sângelui în urma operației prin care am trecut pe 4 martie. Poza 1 este de pe 15 martie și poza 2 de acum 5 minute). Vă voi ține la curent cu evoluția mea. Și zâmbetul e mereu la locul lui, chiar dacă sunt pe patul de spital”, a spus Andreea la momentul respectiv. 

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
cub theo rose png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
image png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
rocco siffredi iumor ep 7 foto antena 1 jpg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg