Adrian Fetecău din trupa Vouă și fiica lui, Irina, dublă aniversare în weekend

#Exclusiv Click!

Adrian Fetecău, cunoscutul om de radio şi membrul Grupului Vouă, are un weekend plin de evenimente și aniversări între prieteni și în familie. Pentru că fiica lui, Irina, își aniversează ziua, dar şi Grupul Vouă va marca cei 40 de ani de existenţă. Despre aceste evenimente, Adrian Fetecău (64 de ani) dat detalii, în exclusivitate pentru Click!. 

Adrian Fetecău
Adrian Fetecău

Grupul Vouă a împlinit în martie 40 de ani de existenţă, dar împrejurările i-au împiedicat pe membrii trupei să sărbătorească. Aşa se face că Adrian Fetecău a decis ca data de 17 aprilie să fie cea în care vor organiza petrecerea anuală. Mai mult, membrilor Grupului se vor alătura Marilena Chelaru şi Tudorel Filimon. 

"La începutul lunii martie Grupul Vouă a împlinit 40 de ani de la primul spectacol și, conform tradiției, ar fi trebuit să organizăm o "petrecere de firmă", cum s-a întâmplat în fiecare an când am tot "îmbătrânit". Dar pandemia ne-a cam bulversat în ultima perioada și, iată, duminică 17 aprilie reluăm "tradiția".

Adrian Fetecău şi Marilena Chelaru
Adrian Fetecău şi Marilena Chelaru

Pentru a sărbători patru decenii de când "Vouă" tot "combate" pe scenele și...ecranele românești, vor veni alături de actualii membrii ai trupei (actorii Andrei Necula, Florin Nan, Jean Lemne, Vlad Jipa și cantautorii Ovidiu Mihăilescu și Dan Caramihai, ultimii doi alături de mine încă din anii '80!) și două figuri celebre al showbiz-ului nostru: Marilena Chelaru și Tudorel Filimon (nea Popa, din "La Bloc"), care în ultimii ani au tot filmat cu noi, dar o dată cu pandemia au stat mai...retrași. Cum suntem în pragul revenirii "pe sticlă" cu o emisiune deja înregistrată (detalii la momentul oportun...), e bine că ne reunim, din nou, forțele", a declarat Adrian Fetecău, pentru Click!.

Grupul Vouă va avea doi membri noi

În plus, echipa se măreşte, cu două actriţe tinere.

"Apropo de "forțe" am apelat pentru filmările recente și la unele mai tinere și mai... frumoase, actrițele Ioana Budu și Valentina Cristea, așa că vorbim de 40 de ani de "Vouă", dar, iată, avem grijă că media de vârstă să nu atingă cote matusalemice!", a mai spus liderul Grupului Vouă. 

De ce a ales data de 17 aprilie

Adrian Fetecău a povestit că a ales special data de 17 aprilie, pentru că este şi ziua fiicei sale, Irina, care împlineşte 26 de ani. Irina, jucătoare de tenis profesionistă, a suferit o accidentare care a obligat-o să stea pe tuşă, iar tatăl ei speră că această petrecere îi va ridica moralul. 

Adrian, alături de fiica sa, Irina Fetecău
Adrian, alături de fiica sa, Irina Fetecău

"De ce am ales dată de 17 aprilie? Simplu, atunci fetiță mea, Irina, împlinește 26 de ani! Și m-am gândit că ar fi bine să unim aniversările, ea cu gașcă ei de la tenis, eu cu "trupeţii" mei... Să ne bucurăm cu toțîi de venirea unei primăveri în care nu prea se mai vorbește de Covid-19 și în care sperăm că ne vom relua viețile normale.

Irina speră și acest lucru, mai ales în ce privește tenisul, pentru că este accidentată de o luna și jumătate, a fost operată la genunchiul drept, se află în perioada de recuperare și ii prinde bine o "nebunie" cum sper să fie cea de duminică 17 aprilie, că să-i mai ridice moralul într-o perioadă extrem de dificilă pentru ea", a mai spus Adrian Fetecău.

Accidentarea Irinei "a venit cum nu se poate mai rău"

Liderul Grupului Vouă a mai mărturisit că accidentarea fiicei sale a venit într-un moment foarte prost, pentru că începuse să ia avânt serios în carieră, iar acum trebuie să o ia de la capăt. Cel mai greu a fost că a trebuit să umble trei săptămâni în cârje, dar tatăl ei speră că acum totul va fi bine. 

"Accidentarea a venit cum nu se poate mai rău, într-o perioada bună a carierei sale de jucătoare profesionistă de tenis, la un moment dat ajungând pe locul 195 WTA. Și eu caut să-mi mențîn moralul, pentru că de 21 de ani sunt lângă ea, căutând să o sprijin în carieră făcută într-un sport "inventat de diavol", cum am titrat într-o carte, și nu mi-a fost deloc ușor să o văd trei săptămâni în cârje, atunci când nu a avut voie să pună piciorul jos... Așa că îmi doresc că petrecerea să fie că una de "Anul Nou", ca un nou început, în care atunci când vom ciocni o cupa de șampanie să ne punem dorințe care să se și împlinească!", a completat Adrian Fetecău.

Grupul Vouă
Grupul Vouă

Una peste altă, trecut prin atâtea în ultima vreme, când mi-am pierdut și mama, de care am fost extrem de atașat, nu pot spune decât că important este să fim sănătoși și apoi să încercăm să...visam! Aștept duminică vreo 50 de "visători" și dacă vreți să ne vedeți "la lucru" urmăriți-ne pe pagină noastră de Facebook "Compania Teatrală Vouă". Atunci veți află și locația dublei aniversări "Irina-26 și Vouă-40". Tot de pe pagină de Facebook puteți află datele noastre de spectacole din țară. Din fericire, în luna mai, nu avem niciun weekend liber, urmând să evoluăm și în Capitală. Așa că...pe curând!

Adarian Fetecău a lansat o carte nouă, despre Jocurile Olimpice de la Tokyo

Pe 31 martie, anul acesta s-a lansat cartea „Tokyo 2020. Jurnalist în Pandemie”, scrisă de Adrian Fetecău, chiar în timpul Jocurilor Olimpice găzduite de capitală Japoniei. Aflat la cea de-a șaptea participare consecutivă la o ediție a Jocurilor Olimpice că trimis al postului Radio România Actualități, el a notat, zi de zi, despre disputarea competițiilor în condițiile dificile, atât pentru performeri, cât și pentru ziariști, cauzate de pandemia Covid-19.

A fost o ediție emoționantă a celui mai important eveniment sportiv organizat pe plan mondial, așa cum subliniază, pe ultima copertă a cărțîi apărută la Editura UZP, marea noastră campioană la spadă Ana Maria Popescu.

„În timpul competiției supreme, ochii întregii omeniri sunt ațintiți asupra arenelor sportive, acolo unde atleții își împart medaliile, trofeele, recordurile. Dar mai presus de ce se întâmplă în arene, există o competiție la fel de acerbă: cea a jurnaliștilor care scriu poveștile campionilor și nu numai. Această carte prezintă una dintre cele mai emoționante ediții a Jocurilor Olimpice din perspectiva omului care trăiește sportul de ani de zile de la “firul ierbii” și consider că avem nevoie de astfel de apovești în cartea de istorie a sportului românesc. Îl felicit pe domnul Adrian Fetecău!”, a spus Ana Maria Popescu

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net