Cuplul-șoc din urmă cu 10 ani s-a reunit. Zăvoranca și Cove, picanterii din relația lor

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu și Cove au avut o relație cu năbădăiFoto: captură Pro Tv
Oana Zăvoranu și Cove au avut o relație cu năbădăiFoto: captură Pro Tv

Pe vremea când Cove era asistentul Andreei Marin la "Surprize, Surprize", Oana Zăvoranu îi era colegă la TVR, acolo unde avea o emisiune, pe postul 2 al televiziunii publice. S-au întâlnit în liftul instituției și de acolo lucrurile s-au precipitat încetul cu încetul.

După mai bine de 10 ani de când s-au aventurat într-o relație furtunoasă, Oana și Cove au stat față în față în emisiunea pe care acesta o prezintă la Pro TV alături de Adela Popescu, "Vorbește lumea". Deși invitată alături de partenerul ei din show-ul "Uite cine dansează" să vorbească despre prestația ei în emisiune, Zăvoranca a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul picante din legătura de mulți neștiută și apusă de mai bine de 10 ani.

"Știi ce afurisit era ăsta?! Să ne ferească Dumnezeu. Mai ții minte când am venit la tine la apartament și te-am bătut? Că eu credeam că ești cu una. Am vrut să-l bat. Când a scăpat și a fugit, păi a fugit, nene! (...) Relația noastră nu a fost deloc tocată. Au uitat-o ăștia. Noi am avut o relație foarte frumoasă, intensă, dar pe vremea aia nu era paparazzeala de acum. Să știi că l-am urmărit și mă bucur din tot sufletul că am văzut că e fericit, că are niște copii frumoși, că i-a venit mintea la cap; mi-a venit și mie. Am cel mai frumos bărbat, mai scump și mai iubitor și sunt îndrăgostită până peste urechi", a spus Oana de pe canapeaua emisiunii.


    Oana Zăvoranu și Cove s-au relaxat pe canapeaua de la
Oana Zăvoranu și Cove s-au relaxat pe canapeaua de la

"Am avut niște discuții mai tensionante. Ea e mai pasională", a spus și Gabriel Coveșeanu, care încerca să o potolească pe Querida din dezvăluiri.

"Mai spre sfârșit l-am văzut în TVR că vorbea cu una, o reporteriță. De n-am pus tot TVR-ul în picioare să afle cine e. Mincinos mai mare decât ăsta nu am văzut! Îmi spunea: «Maimuțica mea, niciodată, e lumea rea»", a mai adăugat Zăvoranca.

În materialul filmat în culisele de la "Uite cine dansează", concurenta a spus sus și tare: "Cât m-a mai făcut ăsta pe mine să sufăr, nu știe lumea. Dar ne-am certat! Certurile erau cu năbădăi. La un moment dat, nu știu ce am făcut eu, dar am plâns cu năbădăi. S-a bosumflat el de ceva, că e și afurisit, e Fecioară."

image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
andreea raicu instagram jpg
oana roman mioara roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net