Cutremurul i-a dat insomnii! Octavia Geamănu, îngrijorată pentru rudele din Târgu Jiu

Octavia Geamănu (39 ani) este o prezență controversată zilele acestea așa că fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 s-a „răsculat” pe rețelele de socializare.

A povestit despre cum a preferat să își trăiască viața, motiv care a iscat mai multe discuții. Dar gândurile sale se îndreaptă acum către cei care au trăit experiența cutremurului de la Târgu Jiu, ea fiind originară din Gorj. Octavia Geamănu și-a făcut griji pentru cei de la ea de acasă, în urma cutremurului de 5,7 grade.

„După cutremurul de ieri de la Tg-Jiu am simțit să îmi sun mare parte dintre cunoscuți. M-am îngrijorat. Printre aceștia a fost și învățătorul meu care mi-a trimis ulterior o fotografie dintr-o excursie în clasa a șasea, să-mi testeze în glumă memoria. N-am picat testul. Însă au început să mi se desfășoare în minte, că un film, diverse amintiri din școala generală. Și-așa ajung să vă scriu ce urmează… Vouă vă place să mă citiți, iar mie îmi place să vă scriu, prin urmare îmi pare o idee bună”, a început să povestească știrista.

„Cu gura-ți poate spune vrute și nevrute, dar ochii nu mint niciodată”

„Aveam în școala generală o profesoară de biologie care ne era și dirigintă. Mereu privea în tavan când vorbea. Te asculta la ce aveai de zis, privea în tavan. Îți dicta lecția, se uita în tavan. Te scotea în fața clasei să spui ce ai învățat, privea în tavan. Niciodată n-am văzut să privească pe cineva în ochi.

Și mă gândeam că e un om care nu îmi inspiră încredere. Poate pentru că părinții mei insistaseră mult să nu privesc în altă parte căutând scuze pentru diverse tâmpenii, ci să am curajul să-i privesc în ochi când spun ce am de spus. Așa aflau ei adevărul de la mine, privindu-mă în ochi fără să fie nevoie să exprim cuvinte. Mă-ntrebam cum reușesc să facă asta. În timp am înțeles, desigur. Pentru că real, în privirea unui om sunt toate răspunsurile. Cu gura-ți poate spune vrute și nevrute, dar ochii nu mint niciodată. Când privești pe cineva în ochi chiar poți să-i vezi sufletul.

Poți fi mințit în față, ți se pot face declarații de iubire în față, ți se poate arăta compasiune, sau revoltă, însă indiferent de ce vei auzi și vei vedea, în ochii celui din fața ta găsești răspunsul. Să vă-ncredeți în privirea cuiva, mai mult decât în vorbe. Acolo e adevărul. În plus cum altfel îți poți explica și-o dragoste la prima vedere? V-aș mai scrie, dar e târziu. Mai las povești și pentru altă dată. Cu voia lui Dumnezeu, e timp… Gândurile mele bune merg în special spre gorjenii mei dragi în seara asta!”, a fost mesajul transmis de Octavia Geamănu.

„Am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc”

În urma unor articole apărute în presă, în care povestea despre cum a ales să trăiască și cum reușește ea să își păstreze vie relația cu soțul său, Marian Ionescu de la Direcția 5 Octavia Geamănu a stârnit controverse așa că și-a dorit să pună punctul pe “i” și să lămurească acest aspect.

„Am înțeles că am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc și aș vrea să explic pentru cei care au înțeles altfel decât mi-aș fi dorit să se înțeleagă. Nu e o justificare a modului de viață, căci până la urmă asta e forma în care alegem să trăim fără a-mi trece prin gând că supăr pe cineva. În mod real nu-mi place să dau interviuri.

Fac trei patru pe an. Posibil să vedeți însă mult mai multe, dar acelea sunt articole scrise după postările mele de pe FB. Mă uit peste unele în care apare numele meu și mă minunez, căci parcă citesc despre o Octavia pe care n-o cunosc. Când porți o conversație și-apoi se extrag așa zisele „picanterii” care să facă trafic, se pierde total esența”, povestește prezentatoarea TV.  

Octavia Geamănu este liberă în exprimare și a dezvăluit lucruri din căsnicia ei și despre cum își petrece timpul în familie, atunci când e acasă, atât ea cât și soțul ei oferindu-și spațiile necesare de care au nevoie, pentru a fi singuri sau a lucra.

„Felul în care un cuplu trăiește, ține de intimitate. Când presa a scris că eu și soțul dormim separat ca pe ceva extraordinar, nemaivăzut, nemaiîntalnit, a fost o preluare a unei declarații din interviul pentru Ok Magazine în care vorbeam despre casă, respectiv cum e compartimentată, cum avem norocul de a nu lăsa vreun spațiu neocupat, prin care să nu trecem.

Nu descriam intimitatea noastră, ci ce spații ocupă fiecare. Eu cu spațiul meu unde îmi place să mă retrag, să văd ce film am eu chef, să citesc, să mă machiez, să scriu fără să îmi simtă cineva prezența. Marian cu atelierul lui de pictură și spațiul lui de studiu, de care în mod sigur are nevoie. Andrei cu camera lui de joacă și dormitorul lui de când s-a născut. Ulterior s-a declanșat „jihadul” la adresa mea”, a adăugat soția lui Marian Ionescu.

„Nu e ușor să păstrezi o relație vie”

Octavia Geamănu nu înțelege ce e greșit în ceea ce a spus ea despre menținerea unei relațîi și despre cum a ales să se comporte ea în propria căsnicie.

„N-am citit vreun comentariu însă am aflat de curând despre cât de celebră am devenit brusc. În adolescență am răsfoit cărți scrise de Goethe și printre multe rânduri care mi-au rămas în minte e și cel legat de familiarismul care ucide o relație, implicit dragostea. Nu e ușor să păstrezi o relație vie, să fii îndrăgostit și după un deceniu, ori două, ori trei de omul lângă care îți petreci viața, însă eu am crescut cu convingerea că o fi greu, dar nu imposibil. Dacă ai suficient spațiu în casă, nu e păcat să nu te bucuri de intimitate fără să fugi de partener?

Să îi respecți nevoile, poate tabieturile, fără ca acestea să te afecteze în vreun fel? Ce e greșit să ai spațiul tău în care să-ți aduni gândurile, să fii tu cu tine trăind în armonie cu partenerul tău? Da, cred în a păstra o urmă de mister în fața omului cu care trăiești, căci sunt atâtea situații despre care chiar nu trebuie să știm. Multe cupluri se culcă pe urechea lui “e a mea”, „e al meu”, însă nimeni nu ne aparține. Iar când alegi să îți împarți viața cu cineva, dacă i-ai dăruit-o până la a o anula pe-a ta, să nu ajungi să fii surprins când partenerul va cauta altceva. Să iubești și să fii iubit, să trăiești în armonie deplină fără prea mare efort, serios dacă nu constat că ține mult și de noroc. S-aveți noroc să fiți cu-adevărat fericiți,  nu de ochii lumii, ci alături de omul pe care îl iubiți. E o urare din suflet. Gânduri bune!”, au mai fost gândurile scrise și împărtășite de Octavia Geamănu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net