Dan Capatos explică ce probleme de sănătate are: „Am făcut atac ischemic! Nu-mi mai simțeam jumătate de cap”


    Dan Capatos a făcut vaccinul anti Covidfoto: Instagram
Dan Capatos a făcut vaccinul anti Covidfoto: Instagram

Dan Capatos se numără printre norocoșii care au reușit reușit să prindă un loc la vaccinul anti-Covid, în etapa a doua de imunizare. Prezentatorul "Xtra Night Show" a anunțat chiar în emisiunea sa de la Antena Stars că s-a imunizat, moment în care fanii l-au admonestat că ar avea pile, pentru că este vedetă de televiziune. Intrigat, Dan Capatos a explicat cum a reușit să prindă un loc la vaccin.

„Am fost acuzat că m-am băgat în față la vaccin! Nu este așa. M-am programat pe platformă, am și probleme de sănătate, plus că jurnaliștii intră în etapa a doua”, a spus Dan Capatos, în emisiunea de la Antena Stars. Mai mult, prezentatorul a ținut să facă dezvăluiri, în premieră, despre problemele de sănătate deloc de neglijat pe care le are. Capatos a explicat că se înscrie la categoria „bolnavi cronici”, după ce în urmă cu doi ani a suferit un atac ischemic tranzitoriu. ”Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme,” a declarat cunoscutul om de televizune, la Xtra Night Show. Dan Capatos a încercat să-i programeze și pe ceilalați membri ai familiei sale la vaccin, însă nu a mai reușit să găsească locuri și pentru aceștia. ”Am încercat să-i programez și pe ai mei la vaccin. Nu am mai găsit decât la 7 seara, la Urlați”, a mai spus acesta.

„Mama a suferit un accident vascular când eu aveam 18 ani!”

Se pare că Dan Capatos moștenește unele probleme de sănătate din familie. În urmă cu câțiva ani, prezentatorul mărturisea că și mama lui a suferit un accident vascular celebral. Dan Capatos şi-a adus aminte de momentul în care doctorii l-au anunţat că mama lui este bolnavă şi l-au chemat la spital, de urgenţă. „Mama a făcut un accident vascular. Aveam 18 ani pe atunci, eu vorbeam de la Ploieşti. Doctorii îmi spuneau că e bine şi peste cinci zile m-au sunat şi mi-au zis să vin că are nevoie de însoţitor. Era legumă. Din fericire şi-a revenit”, a declarat Dan Capatos, la acea vreme, în emisiunea ”Un show păcătos”, de la Antena 1.

Citește și:

Lista completă a persoanelor care se pot vaccina în etapa a doua. Cine va avea prioritate

Vedetele și experiențele lor cu vaccinul anti-Covid. Mihai Morar - fericit, Oana Roman - indignată, Mihai Trăistariu - nerăbdător

cub andreea esca png
cub kassandra rotariu png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
pexels Horoscop 3 noiembrie
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg