Dan Negru îşi cumpără haine la jumătate de preţ, deşi câştigă lunar o avere

Ultima actualizare:

    I se zice, deopotrivă, atât ”Regele audienţelor”, cât şi ”Regele zgârciţilor”, căci nu risipeşte nici un leuţFoto: Mihai Caliu
I se zice, deopotrivă, atât ”Regele audienţelor”, cât şi ”Regele zgârciţilor”, căci nu risipeşte nici un leuţFoto: Mihai Caliu

I se zice, deopotrivă, atât ”Regele audienţelor”, cât şi ”Regele zgârciţilor”, căci nu risipeşte nici un leuţ, mergând pe principiul că orice ban câştigat trebuie reinvestit, pentru a se înmulţi. Chiar şi soţia lui, Codruţa, se luptă de 10 ani, să-l scape de obsesia sărăciei.

Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute pe Dan Negru  (44 de ani) plimbându-se  pe Calea Victoriei în haine foarte scumpe, o performanţă rară pentru un bărbat ca el, exagerat de drămuit. Prietenii lui ne-au declarat însă că vedeta Antenei 1 vânează doar reducerile din magazinele ungureşti, unde preţurile sunt mai mici cu peste 50% decât cele din Bucureşti.

Prin urmare, deşi arăta ca o vedetă de la Hollywood, el a scos din buzunar doar 1.700 de lei (căciula marca Napapijre a costat 100 lei, geaca Polo Ralph Lauren a luat-o cu 1.000 lei, pe pantofii G Star a dat 300 de lei, iar pe blugii G Star alţi 300 de lei), în condiţiile în care, la preţul normal, ar fi trebuit să scoată din buzunar peste 3.400 de lei. În plus, merge foarte rar în vacanţe, dar nicidecum exotice, ci p-aici, prin ţară, cel mult în Deltă, ultima lui ieşire peste graniţă fiind cea din noiembrie 2015, când a ajuns în China, în interes de serviciu.


    Fotoreporterii Click! l-au  surprins pe Dan Negru alături  de soţie pe Calea VictorieiFoto: Mihai Caliu
Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Dan Negru alături de soţie pe Calea VictorieiFoto: Mihai Caliu

Poate că nimeni nu s-ar mira că îi plac chilipirurile, însă Dan este unul dintre cei mai bine plătiţi prezentatori tv (n.r. - show-ul ”Revelionul starurilor” a fost urmărit de peste trei milioane de români). Dar, îi mai intră în cont alte de 3.000-4.000 de euro lunar, din colaborarea cu Prime TV, din Republica Moldova, pentru concursul ”Da sau nu”. Ca să nu mai adăugăm şi miile de euro venite din închirierea clădirilor de birouri pe care le deţine în Capitală, în zona 13 Septembrie şi în Vitan, dar şi în Timişoara, oraşul natal.

Cu un venit lunar de peste 20.000 de euro, Dan le-a mărturisit apropiaţilor că aproape 90% din sumă o reinvesteşte, căci  vrea să le ofere o zestre generoasă celor doi copii ai săi, Daria (6 ani) şi Bogdan (4 ani). Codruţa, soţia lui, se tot chinuieşte să-i deschidă punga, însă Negru este de neînduplecat.

Ce câștigă din televiziune investește în afaceri

Dan este un perfecționist, astfel că e primul în tot ce face. Emisiunea sa de cultură generală, de la Antena 1, ”Te pui cu blondele?”, este în topul audiențelor, însă nu mulți știu că el nu este numai prezentator, ci și scenarist.

La Prime TV din Republica Moldova  e gazda concursului “Da sau nu”
La Prime TV din Republica Moldova e gazda concursului “Da sau nu”

Fotoreporterii Click! l-au  surprins pe Dan Negru alături  de soţie pe Calea Victoriei
Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Dan Negru alături de soţie pe Calea Victoriei

Succes are însă și în Republica Moldova, cu un alt concurs, ”Da sau nu”, de la Prime TV, o emisiune de top. Negru a investit câștigurile din show-uri, în clădirea de birouri din 13 Septembrie, pe care a închiriat-o unor firme.

Nevasta lui Salam s-a îmbrăcat la botez tot de la reduceri

Celebrul manelist Florin Salam și soția lui, Roxana Dobre, și-au botezat, luni (25 ianuarie), bebelușa. Micuța Jacqueline Maria a avut parte de un eveniment cu mare fast, iar părinții i- au organizat o petrecere la un restaurant de fițe din Herăstrău. Roxana a fost în centrul atenției. Cu o siluetă de invidiat, aceasta a îmbrăcat o salopetă albă, de firmă, dar de la reduceri. Pe contul lor, reprezentanții Lala Boutique s-au lăudat cu clienta  lor și au specificat că au reduceri la produsul asemănător: ”Roxana Dobre într-o salopetă Elisabetta Franchi achiziționată din magazinul nostru! Lala Boutique vă așteaptă cu reduceri de până la -50%”. (S.E)

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net