Dan Negru: "TVR e ticsit de profesionişti ai epocii de aur"

Acum 11 ani, Dan Negru era colaborator al TVR şi scrie pe blog că niciodată nu a fost angajat pentru că "angajaţii la staţiile locale erau ăia cu pile mari. Eu prezentam Mamaia sau Eurovision dar niciodată nu mi-au propus angajare".

Dan îşi aminteşte că atunci când cei de la Antena i-au propus un loc de muncă, cei de la TVR l-au felicitat.

"Antena  mi-a oferit oportunitatea asta şi îmi amintesc că atunci când le-am spus celor din TVR că voi pleca la o staţie  comercială toţi cei de acolo, de la şefi începând, mi-au strâns mâinile. “Bravooo Daneeee! Felicitări !” Ţin minte că am fost bulversat… Mă aşteptam să-mi facă măcar atunci o ofertă, să ţină de mine…Nimic… Au trecut 11 ani de atunci dar nu cred că s-a schimbat mare lucru pe acolo…

"TVR e ticsit de profesionişti ai epocii de aur pe care ceilalti îi privesc cu condescendenţă, admiraţie", continuă omul de televiziune.

"Pentru unii am respect profesional, altora însă le respect doar vârsta…TVR-ul însă e o bătrână doamnă prăfuită azi şi lipsită de nume, de vedete. Am avut şansa să prind vârful TVR-ului, cu programe care puneau concurenţa la respect…"

Dan Negru critică faptul că TVR-ul nu a reuşit să ţină vedete precum Andreea Marin, Cosmin Cernat, Mircea Radu sau Horia Brenciu şi comentează că "niciunde un cântăreţ, un actor nu pot suplini rolul unui moderator, a unui prezentator. Nu se întâmplă niciunde în lume. Astăzi TVR angajează mercenari-prezentatori-cântăreţi-actori etc şi astfel programele lor sunt lipsite de vlagă".

Citeşte şi:

Dan Negru: "Am convins-o pe bunica să-mi croşeteze un pulover pe care să scrie Ac/Dc"

«Câştigătorul era să facă infarct la Chişinău!»

Dan Negru, de 1 Mai la McDonald's în Chişinău, cu ochii pe comunişti

cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
cosmin selesiB jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png