Dan Puican, primul soţ al Stelei Popescu: «Îmi este dor să mai stau de vorbă la o cafea cu ea»

Ultima actualizare:

    Dan Puican regretă  că Stela Popescu nu a  fost înmormântată  la Cimitirul Bellu,  pe Aleea Artiştilor
Dan Puican regretă că Stela Popescu nu a fost înmormântată la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor

Dan Puican (84 de ani), primul soţ al Stelei Popescu, suferă enorm după regretata artistă, care a încetat din viaţă pe 23 noiembrie 2017. Celebrul om de radio ne-a povestit că a visat-o recent pe ”Regina comediei româneşti” şi că îi duce dorul celei care i-a rămas, până în ultima clipă a vieţii ei, o prietenă de suflet.

Stela Popescu a încetat din viaţă pe 23 noiembrie 2017, în urma unui  accident vascular cerebral masiv, la vârsta de 81 de ani. Printre cei care nu îşi revin nici acum, după un an şi jumătate de la tragicul eveniment, se numără fiica ei, Doina Maximilian, dar şi primul său soţ, Dan Puican, cu care artista păstrase, şi după divorţ, o relaţie de prietenie. 

Stela Popescu  a încetat din  viaţă pe 23  noiembrie  2017
Stela Popescu a încetat din viaţă pe 23 noiembrie 2017

“O visez foarte des pe Stela, am visat-o şi acum zece zile, eram cu Adriana Trandafir la o discuţie amicală. Ţin minte că Adriana îmi spunea că şi-a deschis un magazin, dar să nu spun nimănui. Atunci eu am întrebat-o «Cui să îi zic, dacă Stela a murit?» Am început să plângem amândoi de dorul ei. Îmi este dor de ea, îmi este dor să mai vină la mine acasă, să stăm de vorbă la o cafea eu, soţia şi Stela, dar timpul nu îl mai putem da înapoi, rămânem doar cu amintirile frumoase”, ne-a declarat Dan Puican.

El regretă că nu poate ajunge mai des la mormântul artistei de la Cimitirul Cernica: “Eu sunt bine, mă lupt cu bătrâneţele mele! Nu mai ştiu nimic ce se mai întâmplă cu Doina Maximilian (n.r- fiica adoptivă a Stelei), nu am nici o legătură. Nu am mai avut vreo conversaţie cu ea, ştiu doar că stă în casa lăsată de Stela şi cam atât. În urmă cu un an i-am dat de pomană Stelei, iar de atunci nu am mai făcut nimic, nici nu am mai fost pe la mormânt, pentru că este foarte departe locul unde îşi doarme somnul de veci. Îmi pare rău că nu a fost înmormântată pe Aleea Artiştilor, la Bellu, acolo unde trebuia”.

Stela Popescu şi Dan Puican au divorţat în 1969, când actriţa s-a îndrăgostit nebuneşte de textierul Mihai „Puiu“ Maximilian. Puiu a încetat din viaţă în 1998, după o teribilă luptă cu cancerul faringian. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net